Hun blev kaldt for 'pizzafjæs' på grund af hendes svære akne: I dag er hun slet ikke til at kende

18/04/2024 12:10

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
En influencer, der blev kaldt for 'pizzafjæs' af mobbere, ser i dag helt anderledes ud. Og så er hun blevet ekspert i alt indenfor hudpleje og makeup.

Mest læste i dag

I dag deler Courtney Jones sine bedste skønhedstips og produktanbefalinger med over en million følgere på sociale medier.

Den 21-årige har kæmpet mod cystisk akne siden hun var 15 år gammel. På det tidspunkt var hun så påvirket af det, at hun undertiden ikke ønskede at forlade sit hjem.

Hun blev hårdt mobbet og kaldt 'pizzafjæs', mens andre sagde, at hun burde købe ansigtsvask for at komme af med hendes mange bumser.

Men at bekæmpe cystisk akne er ikke enkelt. Courtney fra Sheffield prøvede mange forskellige produkter og behandlinger, før hun endelig fik ordineret Accutane.

Accutane betragtes som en sidste udvej til behandling af svær akne og virker ved at nedsætte mængden af olie, som hudens oliekirtler producerer, og hjælper huden med at forny sig hurtigere.

Courtney har delt sin erfaring med dette vitamin A-derivat på sine sociale medier. En video, som hun lagde op ved behandlingens afslutning, blev meget populær og viste tydeligt en markant forbedring af hendes hud.

Foto: Instagram

Ud over den receptpligtige medicin anbefaler den unge influencer også andre produkter som Ceraves Blemish Control Cleanser, Moisturising Lotion, Acnecides 5% Gel Benzoyl Peroxide og Skin Proud's Serious Shade SPF50+.

Hun deler også tips til, hvordan man kan bære makeup uden at forværre akne. "Når du har bumser og ønsker at bruge makeup, skal du sikre dig, at du vælger den rette type for din hud," forklarer hun i en TikTok-video.

Foto: Instagram

"Hvis du ikke vælger de rigtige produkter, kan det forværre dine bumser. Vigtigst er det, at du altid sørger for at fjerne makeuppen ordentligt efter brug, da rester kan forårsage nye udbrud."

"Jeg bruger ikke makeup hver dag, men jeg vil fortsætte med at bruge det, fordi jeg har fundet de rigtige produkter for mig, som ikke fremprovokerer bumser."

Courtneys åbenhjertige videoer har skabt et stort følgerskab globalt, mange af dem har fulgt hendes kamp mod akne siden starten.

En tilhænger beskrev hende som 'definitionen af en transformation' i en kommentar på en video, der viser hendes hudforbedring over det seneste år.