Hendes datter blev kvæstet i en motorcykelulykke - så tog hævngerrig mor sagen i egen hånd

02/04/2024 09:40

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Northumbria Police
Hun udtænkte sin hævntørstige plan og førte den ud i livet.

Mest læste i dag

Hun var magtesløs vidne til, at hendes datter blev alvorligt skadet i en grusom motorcykelulykke, hvilket resulterede i, at datteren nu krævede konstant omsorg.

Og det faktum, at datteren havde mistet sin uafhængighed, at hun havde mistet en stor del af sit væsen, drev hendes mor, Deborah Charlton, til det yderste.

Ifølge Mirror var dette tilfældet.

Seks uger efter ulykken besluttede hun at opsøge en kvinde, som efter sigende havde et forhold til den mand, Deborah holdt ansvarlig for sin datters tilstand.

Deborah og hendes veninde, Lyndsey Venus, lagde hurtigt en plan for deres brutale gengældelse.

De ankom til kvindens hjem, udgav sig for at være politiet, og da hun åbnede, stormede de ind og angreb hende med en svensknøgle, ledsaget af fornærmelser. Som følge heraf er Deborah og Lyndsey nu blevet idømt fængselsstraffe efter en retssag i Newcastle.

"Denne forbrydelse er en direkte følge af en tragisk ulykke, der ramte din datter, fru Charlton. Du har tydeligvis bebrejdet personen, som du antager styrede motorcyklen. Forbrydelsens offer var en person, som havde en relation til ham," udtalte dommeren, ifølge Chronicle Live.

Under retssagen i Newcastle Crown Court, der blev afholdt offentligt, kom det frem, at offeret har følt sig skræmt til at forlade sit hjem alene siden angrebet.

Dommer Stephen Doig understregede, at der kunne være været lagt fokus på mere konstruktive handlinger frem for selvjustits.

"I stedet for at holde dig tilbage og lade politiet håndtere efterforskningen, i stedet for at koncentrere dig om din datters og dine børnebørns velfærd, valgte du at tage loven i egne hænder."

"Du, Charlton, hævdede at være fra politiet. Offeret kom ned og åbnede døren, kun for at blive mødt af dig. Du tvang dig vej ind, forfulgte offeret op ad trappen. Du, Venus, optog hele episoden."

"Du angreb hende klart med en tung svensknøgle. Hun undslap, og du forfulgte hende. Hun blev liggende på jorden, mens du fortsatte dit angreb."

Det kom frem i retten, at Venus senere delte optagelserne af angrebet med Charlton. Offeret led af hævelser og blå mærker på ansigt, arme og ben samt snitsår i ansigtet.

Charlton og Venus blev begge idømt fængselsstraffe for groft indbrud, hvor Charlton modtog tre og et halvt års fængsel, og Venus fik to år og 10 måneder.