Hendes date får hende til at betale for frokosten, og hun finder på en undskyldning for at gå: "Er jeg for krævende?"

15/05/2024 08:34

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
De var ude på deres fjerde date sammen, men hans uvillighed til at betale hele regningen for frokosten udløste en alarmklokke hos kvinden.

Mest læste i dag

De mødtes på en datingapp og begyndte at date. Alt så ud til at gå godt, indtil en handling udløste en 'rød alarm' hos kvinden. Dette er historien om Ashleigh Nekemen, en 29-årig australsk kvinde, som på fjerde date troede, hun havde fundet den ideelle partner. Men han endte med at ødelægge den mulige relation.

Og hvad der gik så galt, spørger du nok om? Manden lod hende betale hele regningen for frokosten. Chokeret og alarmeret over hans mangel på ridderlighed, stak Ashleigh af med en undskyldning om hovedpine.

Da hun kom, delte hun sin oplevelse i en video på TikTok, der hurtigt endte med at gå viral. I denne video gav hun udtryk for, at hun gerne ville vide, om det var hende, der var galt på den.

"Damer, jeg har brug for råd for at forstå, om mine forventninger er for høje. Jeg har været på nogle dates med en fyr, og i dag var fjerde gang, vi gik ud. Vi fik massage, og vi betalte hver for sig, og så spiste vi sushi til frokost," sagde hun.

"Jeg forsøgte stadig at finde ud af, om jeg kunne lide denne fyr, da det blev tid til at betale. Da spørgsmålet om, hvordan vi ville betale, kom op, sagde han straks, at vi skulle dele. Så vi gik op til kassen, men her kunne damen ikke dele regningen, fordi hun ikke kunne forstå det."

Det fik hende til at foreslå, at de bare kunne betale sammen, så det var lettere for damen ved kassen. Men det fik hende til sidst til at flygte fra fyren.

"For at hjælpe hende foreslog jeg, at vi betalte samlet. Jeg begyndte at kigge på ham, og han kiggede ikke tilbage. Så betalte jeg de 40 dollars for måltidet. Og han spurgte ikke engang, hvordan han skulle give mig sin del tilbage," sagde hun.

I kommentarsporet kunne man tydeligt se, at der var delte meninger om, hvorvidt hun var galt på den eller ej.

"I ville have ligestilling," skrev en bruger som kommentar til videoen.

"Så du er på røven. Sig det og find en anden fyr, der vil betale for den mad, du spiser," skrev en anden.

"Det er ikke en date. I er venner! En rigtig mand træder til," lød det fra en tredje.