Helle fandt håndskrevet seddel i sin bilrude - men så dukkede en mand uventet op

10/12/2023 14:38

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat / OBS: Genrefoto
En mand dukkede pludselig op.

Mest læste i dag

Den 45-årige Arve Helle, tidligere borgmester i Fjaler Kommune i Norge, arbejder nu i Førde. En dag, efter endt arbejdsdag, opdagede han en seddel på ruden af sin bil. Oprindeligt forventede han ikke, at det var en parkeringsafgift, men var nysgerrig omkring indholdet.

Sosialnytt via TV2.no rapporterer, at Arve Helle fandt ud af, at en mand havde beskadiget hans bil. Overraskende nok indeholdt sedlen også mandens telefonnummer, hvilket indikerede en intention om at løse problemet i fællesskab.

Mens Arve Helle læste sedlen, kom en ældre mand, identificeret som Roald Magnussen i 80'erne, hen til ham. Det viste sig, at Roald Magnussen var den person, der havde skrevet sedlen. Han havde observeret situationen fra en nærliggende café og var bekymret for, om Arve Helle ville opdage skaden.

Efter episoden delte Arve Helle sin taknemmelighed på Facebook og beskrev den ældre mands samvittighedsfulde handling.

Selvom det var trist at se sin bil beskadiget, oplevede Arve Helle en næsten positiv oplevelse takket være Roald Magnussens ærlighed.

Heldigvis viste det sig, at skaderne ikke var betydelige, og problemet ville blive løst uden store udgifter.

Arve Helle udtrykte sin respekt for den ældre Fördianer, der viste, at ærlighed og hensyn stadig findes i samfundet, både i ord og handling.