Heidi stødte på et billede fra da hun var barn - Så fik hun sit livs chok

20/11/2023 08:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Det er hyggeligt at gennemse gamle feriebilleder, hvor man kan få vækket minder til live og snakke om de gode tider. Da Heidis mor sendte hende et billede fra en ferie i Tyrkiet, fik hun et kæmpe chok.

Mest læste i dag

Heidi og hendes mand, Ed, krydsede deres veje under studierne på Newcastle Universitet. Oprindeligt stammer de fra forskellige dele af landet, Ed fra Putney og Heidi fra Sheffield.

Begge bosatte sig på samme kollegium, og det var via en besked på Facebook, at Ed bad Heidi om hjælp til at forstå, hvordan vaskemaskinen fungerede. Heidi accepterede ivrigt og indrømmer, at hendes begrundelse var, at hun syntes, "han var lækker," som hun udtrykker det.

Denne romantiske historie er blevet delt af mediet Unilad.

En skæbnesvanger aften stødte de på hinanden i byen, hvor gnisterne fløj. Kort tid efter havde de deres første date, der involverede en middag ude, og siden da var de nærmest uadskillelige.

Efter et par år friede Ed til Heidi, og hendes svar var øjeblikkeligt ja.

Hvad der allerede syntes som en utrolig romantisk historie, tog en ekstraordinær vending, da det viste sig, at det forelskede par faktisk havde mødt hinanden mange år tidligere - da de kun var seks år gamle.

Et ferieminde afslører overraskende detaljer

Under en middag hos Heidis mor blev et ferieminde bragt til live. Heidis mor delte historien om, hvordan Heidi og en dreng ved navn Ed mødtes på en ferie i Tyrkiet, hvor de legede sammen stort set hele ferien.

Nogle uger senere modtog Heidi et billede fra den omtalte ferie.

Billedet afslørede en overraskelse for parret. Det viste Heidi og hendes kommende mand, Ed, som børn.

Til højre er billedet som Heidis mor sendte hende, fra ferien hvor parret var børn. Senere har parret selv genskabt billedet som ses til venstre, da de var på ferie i Tyrkiet. Foto: Privat.

"Heidi sendte mig et billede, og det var min Ed, der var på det. Jeg var chokeret og ringede til hende og råbte, 'Mor, ved du, hvem det er?'" fortæller Heidi.

Ed var lige så overrasket som Heidi. De kunne næsten ikke tro det, men det viste sig at være sandt. Hos Eds forældre fandt de endda mange billeder af dem sammen på den pågældende ferie.

De to legede meget sammen på ferien, blandt andet også sammen med Heidis søster. Foto: Privat

Da parret blev gift i 2016, blev denne bemærkelsesværdige historie naturligvis en del af deres bryllupsceremoni.

Senere tog de en rejse tilbage til Bodrum i Tyrkiet, hvor de oprindeligt mødtes. De er helt sikre på, at de er "meant to be."

Parret blev gift i 2016. Foto: Privat