Har gemt en million kroner i skoven: Finder du kisten, er hver en øre din

03/11/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Horde.no
Så går den vilde skattejagt.

Mest læste i dag

For dem, der er heldige og synes altid at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, er Norge i øjeblikket det ultimative rejsemål.

Det norske 'fintech'-firma Horde har besluttet at gøre en skattejagt til virkelighed ved at skjule hele 1.078.218 norske kroner, hvilket svarer til cirka 693.833 danske kroner, et eller andet sted i landets skove.

Dette bemærkelsesværdige beløb er ikke tilfældigt; det matcher nøjagtigt antallet af norske borgere med rentebærende forbrugsgæld.

Horde har valgt denne kreative metode for at fremhæve deres nye app, der hjælper folk med at administrere deres økonomi og afbetale lån.

For dem, der er villige til at deltage i skattejakten, tilbyder Horde en række ledetråde via deres app og nyhedsbrev.

Men det er ikke så simpelt som at finde pengene og tage dem med hjem. Firmaet har tilføjet et twist ved at låse pengene inde med to kodelåse, og det er op til deltagerne at finde de nødvendige ledetråde på platformen.

Siden dette usædvanlige PR-stunt erklærede Horde krig mod gæld, har deres app oplevet en eksplosion i popularitet. Den er nu den mest downloadede gratis app i App Store i Norge.

Så find dit skattekort frem og tag med på en spændende skattejagt: Skatten venter derude.