Hans kones chokerende hemmelighed afsløret efter 20 års ægteskab: Nu overvejer han at forlade hende

14/10/2023 12:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En mand er blevet knust, efter at have fået kendskab til en hemmelighed, som er blevet holdt for ham i 20 år. Nu overvejer han at forlade sin kone.

Mest læste i dag

At opretholde hemmeligheder i ægteskabet fører sjældent til noget positivt. Tværtimod kan det potentielt ende med at underminere selve fundamentet for ægteskabet, især hvis den anden part til sidst selv opdager sandheden.

Efter mere end to årtier i ægteskabet forventer man normalt ikke at skulle konfronteres med en chokerende hemmelighed, som ens ægtefælle har skjult i al den tid. De fleste har en forventning om, at de kender deres partner indgående.

En anonym mand har nu afsløret, at han er stødt på en dybt begravet hemmelighed om sin kone. Denne hemmelighed var ikke kun ukendt for ham, men også for hans egen familie. Opdagelsen har knust ham og fyldt ham med følelser af krænkelse. Nu overvejer han endda at afslutte sit ægteskab.

Ifølge Mirror var det ikke engang hans kone, der afslørede hemmeligheden. I stedet var det hans svigerinde, der blev nødt til at afsløre, at hun tidligere havde haft et forhold til hans bror for mange år siden.

De to par havde tydeligvis krydset hinandens veje flere gange, og der var også intimitet involveret i deres forhold. Dette skete kort tid før, at han selv begyndte at date kvinden, som han nu har været gift med i mere end 20 år. Alligevel var han fuldstændig uvidende om denne fortidshemmelighed.

Senere blev det klart for ham, at hele hans familie kendte til denne hemmelighed. Dette fik ham til at føle sig dybt krænket, og han har overvejet at afbryde kontakten med dem alle.

Han delte denne hjerteknugende opdagelse på Reddit-forummet, hvor han også søgte råd og støtte.

"I mere end 20 år har min kone og jeg været gift. Ved en nylig familiesammenkomst afslørede min svigerinde foran alle, at min bror havde datet min kone få uger, inden vi selv begyndte at danne par. Jeg vidste intet om det," skrev han.

"De har bevaret denne hemmelighed i alle disse år. Jeg er klar over, at det er gammel historie, men vi har haft vores udfordringer som ethvert andet ægtepar i årenes løb. Jeg føler smerte, krænkelse og næsten irrationel vrede over, at denne 'hemmelighed' var almindelig kendt i min familie, men jeg var helt uvidende. Jeg ved ikke, hvor vidtgående deres forhold var, men min svigerindes antydning var, at de havde haft intime relationer."

"Min kone og jeg sover allerede i separate senge. Jeg overvejer at afslutte vores ægteskab på grund af dette. Jeg har følt mig dum i halvdelen af mit liv over for alle i min nærhed. Jeg føler, at de alle har opført sig skændigt, lige fra mine forældre (som sagde, at de troede, jeg vidste det) til mine søskende - de var alle vidende. Jeg ønsker ikke at have noget med dem at gøre (i hvert fald for en tid)."

Han nævnte også, at han konfronterede sin bror, som erkendte deres tidligere forhold. Samtidig udtrykte broren beklagelse over, at han ikke havde delt sandheden med ham tidligere.

Broren forklarede også, at han netop havde afsløret hemmeligheden for sin egen kone, som også var chokeret over at høre det. Dette var grunden til, at svigerinden valgte at afsløre sandheden for den sårede mand.

I tråden er der mange brugere, der har reageret på opslaget, og størstedelen af dem udtrykker sympati for manden og anerkender hans smerte.

"Det er ydmygende. Du er nødt til at tage stilling til, om du kan arbejde dig igennem dette med disse mennesker," kommenterede en person.

"Hele din familie har behandlet dig respektløst og fået dig til at føle dig dum. Du skal ikke lade dem nedspille dine følelser," skrev en anden.