Han danser rundt på dansegulvet med sin datter på hendes bryllupsdag: Pludselig bryder gæsterne ud i skrig

19/09/2023 10:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Den havde de ikke set komme.

Mest læste i dag

Når det drejer sig om bryllupper, er det ofte de små, uventede øjeblikke, der indgraverer sig i erindringen for evigt. Dette var netop tilfældet for Mikayla Ellison Phillips og hendes far, Nathan Ellison, da de overraskede alle under deres bryllupsfest den 8. oktober i Utah, USA.

Efter Mikayla og hendes mand, Cody, havde afsluttet deres første dans som ægtepar, trådte Nathan frem og bad om at danse med sin datter. Foran et forbløffet publikum på 400 gæster begyndte far og datter en stille dans til en rolig melodi. Men pludselig blev musikken afbrudt, og de indledte en velkoordineret danseoptræden til MC Hammer's hit "Can't Touch This." Jubel og begejstring brød ud blandt gæsterne.

Det bemærkelsesværdige var, at Mikayla og Nathan havde øvet denne specielle dans i hemmelighed.

"Som den ældste og eneste datter havde min far kun denne ene mulighed for at gøre noget sådant. Han havde snakket om det i årevis, og nu fik han endelig chancen," fortalte Mikayla, der havde danset hele sit liv.

Musikken var blevet mikset af brudgommen, Cody, og parret havde øvet sig flittigt, hvilket gav selv Nathan en professionel dansers fremtoning. "Vi trænede hver aften op til brylluppet, og det føltes naturligt for os, da det var noget, vi havde drømt om i så mange år," forklarede Mikayla.

En drøm der gik i opfyldelse

Det mest hjertevarme for Mikayla var at se sin fars glæde.

"Det bedste ved det hele var at se, hvor lykkelig min far var. Det var virkelig en drøm, der gik i opfyldelse," udtrykte hun.

Dette uforglemmelige øjeblik blev ikke blot et højdepunkt for bruden og hendes far, men også for alle de tilstedeværende, der vidnede til denne helt særlige far-datter-dans, som de aldrig vil glemme.