Gravide Leanne deler vildt billede: Skal føde en dinosaur

07/12/2020 15:13

|

Lukas Jepsen

Den lille dino kan ses over babyen. Foto: Leanne Sullivan / Facebook

Mest læste i dag

Engelske Leanne Sullivan har delt et ultralydbillede der viser den kommende mors første barn, og hvad der mest af alt ligner en dinosaur.

Der er mange møde at vente sit første barn på. Nogle forældrepar vil gerne kende kønnet på forhånd, andre vil ikke.

Uanset hvad er forventningens glæde nok noget af det største for kommende forældre, mest af alt at vide at den lille dreng eller pige i maven har det godt og er sund.

Det havde Leannes baby heldigvis, men på ultralydbilledet gemte der sig noget af en overraskelse.

For lige over skikkelsen af den lille baby, synes at være et væsen der ikke plejer at befinde sig i en kvindes mave. Faktisk findes det slet ikke nogen steder, eller længere overhovedet.

Baby og brontosaurus

Over det lille babyhoved er der nemlig en skikkelse der mest af alt ligner en dinosaur. Mere specifikt en brontosaurus, måske bedre kendt som en ”langhals” i diverse film, som Jurassic Park,

På trods af den ellers tydelige tilstedeværelse af det forhistoriske væsens skikkelse på ultralydbilledet, lagde Leanne i starten slet ikke mærke til det.

Det var først da en veninde, efter at have beundret billedet af det voksende liv i Leannes mave, pludselig lagde mærke til øglen i maven.

”Jeg lagde virkelig ikke mærke til det, før min veninde gjorde mig opmærksom på det,” – Siger den kommende mor til mediet the Mirror og fortsætter – ”Men når du lige kigger nærmere på det, kan man sagtens se, at det ligner en dinosaur,”

Præcis hvad det er, der i så udtalt en grad ligner en mini-dino i Leannes mave, ved hun ikke selv, men hendes baby er heldigvis sund og rask i maven.