Golden Retriever vandrede næsten 100 kilometer: Forsøgte at finde familie

07/11/2020 08:00

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

En Golden Retriever savnede sin familie så meget, at den begav sig ud på en næsten 100 kilometer lang rejse, for at finde dem igen.

En kinesisk familie havde besluttet sig for en større renovering af deres hjem, og derfor skulle deres etårige Golden Retriever, Ping An, passes hos nogle venner af familien, i en by 100 kilometer fra hjemmet.

Hunden skulle passes i en håndfuld måneder, i den tid det tog at renovere hjemmet, men efter godt fire måneder, kunne den unge hund ikke længere klare at være væk fra familien.

Derfor besluttede Ping An sig for at forsøge at finde sin familie. Det endte med en næsten 100 kilometer lang rejse for, der tog cirka to uger.

Blødende poter

I denne periode, viste ingen hvor Ping An befandt sig, men efter to uger blev hunden set, med blødende poter, næsten 100 kilometer fra hvor den blev afleveret.

Redderne der fik fat i hunden, beskrev den som deprimeret, eftersom den savnede, og ikke kunne finde sin familie.

De tog derfor en masse billeder af hunden, der blev delt på sociale medier, og inden dagen var omme, fik familien den glædelige nyhed at deres forsvundne hund igen var fundet.

Siden har familien selv lagt billeder på sociale medier af en meget glad Ping An, der endelig var genforenet med sin familie.