Frustreret pilot omdirigerer flyet efter anmodning: Du gætter ALDRIG hvad han så gør i luften

18/08/2023 18:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Flight Radar
En pilot blev bedt om at omdirigere flyet, og det var han bestemt ikke tilfreds med.

Mest læste i dag

En påstand går, at en Lufthansa-pilot blev en smule forstyrret over nødvendigheden af at ændre kursen for sin flyvning til Catania.

Fly 306 forlod Frankfurt, Tyskland, på en fredag og var på ruten mod den sicilianske by. Undervejs blev flyet imidlertid underrettet om, at det ikke kunne lande i Fontanarossa-lufthavnen. Lufthavnen havde reduceret drift efter en terminalbrand i juli, ifølge en rapport fra La Repubblica.

Piloten fra Lufthansa, hvis identitet ikke er offentliggjort, blev angiveligt en smule frustreret over at skulle ændre flyets retning. Senere blev piloten informeret om, at flyet skulle ændre kurs og i stedet lande på øen Malta mod syd.

Inden flyet forlod Catania's luftrum, blev det observeret på en kurs mod den sicilianske kyst mod øst. Undervejs fløj flyet på en måde, der dannede et mønster, der tilfældigvis lignede mandlige reproduktive organer. Dette blev registreret på billeder taget af flytrafik-webstedet Flight Radar. Denne usædvanlige flyvemønster tog omkring 16 minutter at fuldføre.

Flyet vendte derefter tilbage til Sicilien og fortsatte sydpå mod sin nye destination.

Ifølge udtalelser fra Lufthansa-repræsentanter til La Repubblica blev det omtalte "penismønster" dannet utilsigtet. Det skete, da piloten skulle cirkulere over Catania, før han blev instrueret om at ændre kurs.

Skylden for ændringen af ruten blev placeret på en pludselig ændring i vindmønstre af SAC, som driver Fontanarossa-lufthavnen i Catania.

Det skal bemærkes, at denne hændelse ikke er den eneste af sin art. Tidligere tegnede en pilot fra det amerikanske luftvåben et lignende mønster ved en russisk base i Syrien. Dette skete sidste år, hvor flyet fløj tæt på farvandet mellem Cypern og Libanon. Flyet dannede en oval form, efterfulgt af to mindre cirkler nedenunder og en yderligere passage over toppen af ovalen. Disse observationer blev rapporteret af FlightRadar24.

Nedenfor er det pågældende billede fra pilotens flyvning.

Foto: Flight Radar