Friends-stjerne skal giftes: Besluttede mig for at blive forlovet

27/11/2020 09:48

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Han er nok bedst kendt som den ultrasarkastiske og sjove ”Chandler Bing” fra den ekstremt populære sitcom

I en alder af 51 år, har han nu besluttet sig. Han vil giftes. – ” Jeg besluttede mig for at blive forlovet. Heldigvis datede jeg den bedste kvinde på jorden på dette tidspunkt,”

Sådan lød det fra Matthew Perry, da han for nyligt talte med People Magazine.

Den heldige vinder af Matthew Perrys hånd i ægteskab, er den over 20 år yngre Molly Hurwitz, der er en amerikansk talent manager og producer.

Ifølge en ”insider”, en kilde tæt på, har aldersforskellen ikke været et problem for de to, eftersom hendes humør passer rigtig godt til Matthew Perry. Det skriver den engelsk/amerikanske avis The Sun.

Holder privatlivet privat

Parret har været kærester siden 2018, og efter Perry gik på knæ, og Hurwitz sagde ja, skal parret nu til at planlægge bryllup.

Matthew Perry har i perioder efter Friends-serien været meget i mediernes søgelys, efter historier om stofmisbrug og alkoholisme kom frem. Derfor har Perry også været forholdsvis privat, når det kommer til at dele sit liv med offentligheden.

Måske derfor, har parret heller ikke oplyst hvornår eller hvordan der blev friet, ej heller fortæller historien noget om hvornår de to tænker at brylluppet skal stå.