Forældrene nægtede at betale for at få baby med ombord på fly: Så gjorde de det utænkelige

01/11/2023 16:42

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Parret nægtede at købe en seperat billet til deres baby.

Mest læste i dag

Forældrene havde planlagt at tage en Ryanair-flyvning med deres barn og blev af personalet bedt om at betale for en billet til spædbarnet, ifølge Mako, en israelsk nyhedsudbyder.

Dette udløste en kontrovers i Ben-Gurion Lufthavn i Tel Aviv, hvor forældrene nægtede at betale for et boardingkort til deres lille barn for flyrejsen til Bruxelles, Belgien.

Ifølge Ryanair kan rejsende, der tager et spædbarn med, enten betale omkring 210 kroner for et klapsæde eller købe et separat sæde til barnet til en almindelig voksenpris.

De belgiske pasindehavere efterlod angiveligt deres spædbarn ved check-in i en barnevogn og skyndte sig til paskontrollen.

Lufthavnspersonalet bemærkede det efterladte barn og tilkaldte politiet, som fandt forældrene og tog dem med til afhøring.

Optagelser fra Mako viser chokerede check-in-medarbejdere, der fjerner et tæppe fra en babyautostol for at se barnet under tæppet, ifølge Metro.

"Alle medarbejdere var dybt forbløffede. Vi havde aldrig oplevet noget lignende. Vi kunne knap nok tro vores egne øjne," udtalte en ansat ved Ryanair.

Statslige luftfartsmyndigheder fortalte Mako, at parret tilsyneladende var ivrige efter at komme igennem sikkerhedskontrollen, uanset om de havde deres spædbarn med eller ej.

"Parret ankom for sent til deres fly, efter at check-in for flyet var lukket," udtalte de israelske lufthavnsmyndigheder.

"Parret efterlod autostolen med spædbarnet og ønskede at gå videre til afgangsgaten fra check-in Terminal One," lød det fra myndigheden.

Sagen er nu under efterforskning af politiet.