Forældre raser over hende: Dine madpakker er for sunde, kælling

26/01/2021 16:05

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Kan en madpakke blive for sund? Det mener en flok mødre, der raste over en mors madpakke til sønnen.

En mor var fuldkommen overrasket, da flere forældre fra sønnens skole brokkede sig over det indhold, som hun gav sin søn med i madpakke. Indholdet var simpelthen for ‘sundt’.

Moren der har valgt at være anonym på det store internetforum, Reddit, fortæller, at de andre forældre anklagede hende for at give sin søn for sund mad. Faktisk skulle en af forældrene have kaldt kvinden for en kælling på grund af det.

Moren skriver: ‘Min yngste søn Sam går i anden klasse, og de har jævnligt tid til snacks. Min familie har en historie af overvægt, diabetes og forhøjet kolesterol, så jeg har forsøgt at indføre sunde spisevaner, siden han begyndte at spise rigtig mad,” lyder det fra moren, der fortsætter:

“Misforstå mig ikke, vi har stadig mange usunde ting i vores hus (chip, slik, nudler m.m) men de bliver spist i moderate mængder. Heldigvis så elsker han frugt og grøntsager, så jeg forsøger at give ham så ofte som muligt,” fortæller hun.

“På det seneste har han bedt mig om at give ham noget ekstra, og da han alligevel er i en periode med stor vækst, så jeg ingen grund til bekymring. Det har stået på i et par uger nu,” lyder det.

Hun fortæller, at hun en dag fik tidligt fri fra arbejde og derfor ville hente sin søn fra skolen, og mens hun gjorde det, var der en mor der henvendte sig til hende.

“Da jeg sagde ja til, at jeg var Sams mor, sagde hun ‘Så det er dig, der tror, at du er bedre end alle de andre mødre’ lød det fra den anden mor.

Hun fortalte også, at efter hendes søn havde delt snacks med andre børn, var de nu begyndt at ville have det samme med i madpakken, og det havde hun altså ikke råd til, og derfor ville hun blive opfattet som en forfærdelig mor.

Sams mor fortalte, at hun glædeligt ville give Sam mere med til de andre børn, men det var den anden mor langt fra interesseret i. Hun bad i stedet Sams mor, give hendes søn noget mere ‘passende’ med i madpakken.

Sams mor sagde naturligvis, at hun ville give sin søn det med, som han plejer at få, og det fik den anden mor til at rase ud. Hun kaldte Sams mor for en kælling hvorefter hun gik.

På Reddit fik Sams mor masser af opbakning fra andre, der slet ikke mente, at hun var forkert på den. En af dem skrev endda:

“Så du skulle give Sam chips med i madpakken, for at en anden mor kunne få det bedre?”