Føj for den: Kunde fandt falsk negl i sine pommes frites fra McDonald's

09/04/2023 18:26

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
McDonald's i Kingswinford vælter sig dog ikke just i glade kunder.

Mest læste i dag

En McDonald's restaurant i Kingswinford, nær Dudley, har modtaget en strøm af negative anmeldelser på TripAdvisor fra utilfredse kunder, der klager over dårlig kundeservice og lav kvalitet af maden.

Af de 127 anmeldelser, der er skrevet om restauranten, har 78 kun givet en stjerne ud af fem.

Flere kunder har beskrevet denne filial som den "værste" McDonald's, de nogensinde har besøgt. Nogle af kunderne har også svoret, at de aldrig vil vende tilbage, skriver Mirror.

En kunde hævdede endda at have fundet en falsk negl i deres pommes frites og blev efterladt i yderligere forargelse, da personalet angiveligt fortalte dem, at det var deres egen skyld.

En anden kunde blev efterladt "væmmet" over den mad, de havde bestilt til levering, da det ankom "sten kold", og da de ringede for at klage, fik de at vide, at det var leveringsfirmaets skyld.

Mange af kunderne var også forargede over filialens kundeservice, hvor en person sagde, at personalet blandt andet "glemte drikkevarer", da de besøgte deres restaurant.

Mens en anden sagde, at personalet "snakkede og grinede" ad dem og deres tre børn, efter at ledelsen angiveligt nægtede at tage en "gammel" £5-seddel som lovligt betalingsmiddel på trods af at have givet kunden sedlen som byttepenge.

Det er dog ikke alle anmeldelser om filialen, som er negative. På TripAdvisor har en person f.eks. rost restauranten og skrevet, at deres mad var "lækker og frisk".

En talsmand for McDonald's udtalte, at de er ærgerlige over at høre om tilfælde, der ikke lever op til deres høje standarder.

De opfordrer kunder med klager til at tale med et medlem af besætningen i restauranten eller kontakte deres kundeserviceteam.