Far deler søvntrick, der ændrede hans liv

07/02/2022 07:58

|

Christina Hansen

Foto: Estelle Thomson

Mest læste i dag

Far deler søvntip, der ændrede hans liv, efter endeløse nætter med udmattelse
Chris McFadden og hans kone Danni the Daddy Sleep Consultant deler trick, efter at de havde en "livsændrende" oplevelse med en søvnekspert efter fødslen af ​​deres første barn

En far til tre, der længe har oplevet mangel på søvn på grund af sin nyfødte, har delt sine tips.

Da Chris McFadden og hans kone Danni tog imod deres første barn Teddy, fandt de ud af, at de var ude af stand til at sove.

Deres søn vågnede uendeligt i løbet af natten og efterlod dem udmattede, rapporterede Irish Mirror.

Da det ikke lykkedes at søge efter svar online, besluttede parret at kontakte en søvnkonsulent.

Chris siger: "Da han (Teddy) var seks måneder, sov han forfærdeligt. Han var forfærdelig.

"Han var vågen flere gange om natten, vi kunne ikke få ham til at sove, og hvis han gjorde det, var det bare "hvornår vågner han næste gang", og vi var bare ødelagte, fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, og så besluttede vi at ansætte en søvncoach, en søvnkonsulent, fordi vi bare ikke vidste, hvad vi skulle gøre."

Chris havde svært ved at klare et forstyrret søvnmønster

Chris siger, at ansættelsen af ​​en søvntræner fuldstændig ændrede hans og hans kones liv, da de selv var i stand til at få bedre søvn, hvilket betyder, at de var i stand til at blive bedre forældre

Han siger: "Vi gik fra at være oppe hele natten, søvnmangel, når det var absolut værst, og i løbet af et par uger fik vi en baby, der sov stort set hele natten.

"Han var i stand til at falde i søvn selv og vi kunne gå ud af værelset.

Parret siger, at søvnkonsulenten reddede deres liv

"Han sov stort set hele natten, hvis ikke de fleste nætter, og vi havde et udbrud af energi. Vi sov, vi var tålmodige, vi var venlige forældre.

"Når du ikke sover, og du er træt, har du ikke altid den bedste.

Chris og Danni besluttede at oprette The Daddy Sleep Consultant for at rådgive forældre om at implementere en sund søvnrutine.

Chris deler nogle af de bedste tips, han nu underviser i, og afslører nogle af de myter, som mange forældre mener er sande.

Han siger: "For nyfødte handler det om at få dag- og natsøvnrytme på plads.

"Hvis barnet konstant sover hele dagen og derefter vågner i perioder om natten, så tyder det sandsynligvis på, at de har fået det den forkerte vej rundt, og det er værd at prøve at gøre noget ved at bruge nogle blide teknikker som at prøve at vække dem mere i løbet af dagen .
udefineret

"Et lunkent bad, for eksempel for at få dem lidt mere stimuleret, og hvis du gør det konsekvent nok, vil de begynde at vågne mere og mere om dagen og forhåbentlig sove længere eller bedre om natten."

En dag- og natrutine er afgørende for nye babyer, da de i livmoderen ikke er klar over, hvornår det er dag, og derfor skal man kæmpe for at de tilpasser sig.

Chris siger: "Få en sengetidsrutine på plads for nyfødte. Vis dem hver nat, at de går fra dagtid til nat.

”Det handler om dag, natterytme, så det er meget blide strategier, men i løbet af en uge eller to kan de gøre en rigtig stor forskel i mængden af ​​tid, de kan sove.

Han tilføjer: "Det er vigtigt at sovemiljøet er rigtigt … Det er vigtigt at have et virkelig mørkt rum til børn.

"For ældre småbørn kan det være vigtigt at have en natlampe, hvis de skal på toilettet i løbet af natten, men for babyer er totalt mørke det bedste, du kan gøre.