Familie troede deres hund var død: Kom hjem otte år senere

07/01/2021 16:06

|

Lukas Jepsen

Foto: Dawn Taylor

Mest læste i dag

En meget rørende historie er kommet frem, efter at en familie, der for otte år siden mistede deres hund, blev genforenet med deres firbenede ven.

Det var uden tvivl en ganske forfærdelig dag, da den nu 35-årige Magdalena Klubczuk i 2013 mistede sin hund – Det skriver det britiske medie Daily Mirror.

Den lille Shih Tzu, ved navn Roxy forsvandt en skæbnesvanger dag, og kvinden brugte derefter to uger på et lede efter den dengang tre år gamle hund, inden hun til sidst måtte se sandheden i øjnene – Roxy var væk.

Og sådan forblev det altså i otte år. Derfor må det også have været noget af en overraskelse og glædelig nyhed, da Magdalena Klubczuk nytårsaften pludselig så den lille hund spankulere rundt i området.

Hunden blev samlet op, og bragt til et dyrecenter i nærheden, hvor ansatte scannede hunden for en chip. Derefter lykkes det at finde ejerens information og dyrecentret kunne så ringe op, og fortælle den glædelige nyhed.

” Da de ringede, kunne jeg slet ikke tale. Jeg var i shock” – Siger Magdalena Klubczuk og fortsætter:

” Vi har brugt alle de år på at tro hun var død. Jeg troede slet ikke på det. Jeg fortalte dem faktisk at det var umuligt, fordi min hund lå i sofaen ved siden af mig. Så gik det op for mig de talte om Roxy,”

Hus dyrlægen opdagede de at den lille hund har en brysttumor, og derfor skal Roxy tilbage til dyrlægen snart. Magdalena Klubczuk og familien kan nu bare håbe at Roxy bliver rask, så den kan komme med hjem til familien og deres anden hund.