Et par forlod en restaurant uden at betale en regning på 500 kroner: Forstår ikke folk bliver sure

24/08/2023 21:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
De mener selv, at årsagen forsvarer dem.

Mest læste i dag

En almindelig aften udfoldede sig på en restaurant, indtil begivenhederne tog en uventet drejning. Et par trådte nemlig ind på scenen med en yderst kontroversiel handling ved at forlade etableringen uden at afregne deres regning på omtrent 500 kroner.

Dette er rapporteret af The Mirror via The Sun.

De involverede var Ruby, 32 år, og Suzy, 33 år, som havde besøgt restauranten sammen med deres to børn. Efter at have undladt at betale regningen, tog ejeren af restauranten til Facebook for at dele et billede af parret og skrev følgende:

"Det var virkelig venligt af jer at besøge os for at nyde mad og drikke, blot for at træde afsted uden at dække regningen."

Indlægget på Facebook tiltrak betydelig opmærksomhed på sociale medier, hvilket udløste en strøm af kritik mod parret. Konfronteret med denne kritik, besluttede Ruby sig for at redegøre for deres handlinger via Instagram, selvom dette indlæg senere blev fjernet.

Hun forklarede, at normalt ville hun have været upåvirket af kritikken, men hun følte sig nødsaget til at forklare sig, da deres børn nu var involveret. I Instagram-indlægget beskrev hun situationen:

"I går aftes nød vi en dejlig måltid med fremragende service på The Smithy Arms i Swinton. Desværre blev vores besøg afbrudt, og vi blev nødt til at haste afsted – vores søn, den stakkels Frank, nåede ikke engang at spise sin is – på grund af en personlig nødsituation," skrev hun og fortsatte,

"Vores hensigt var at kontakte pubben så snart som muligt for at forklare situationen og derefter komme tilbage og afregne regningen. Vi var ude at campere og opdagede snart, efter vi vendte tilbage til området, at vi ingen mobilsignal havde. Så vi var nødt til at vente til morgenen efter for at komme i kontakt med pubben og betale regningen!"

Ruby sluttede sit Instagram-indlæg af med at forsikre om, at alt nu var i orden, og at regningen var blevet afviklet:

"Kort sagt, alt er nu i orden. Regningen og drikkepengene er blevet betalt. Der er ingen dårlige følelser imellem mig og de fantastiske mennesker på The Smithy Arms. Ikke desto mindre har internettet fået frit løb," skrev hun.