En skrækfilm blev virkelig: Bedsteforældre kvalte barnebarn og stegte ham i ovnen

23/12/2020 14:20

|

Lukas Jepsen

Foto: Sociale Medier

Mest læste i dag

Nogle gange kommer historier frem, som mest af alt lyder som manuskriptet til horrorfilm. Dette er en af de historier.

Et forkullet barnelig blev fundet i sneen foran et hjem Kemerovo i Sibirien. Det blev starten på en ganske gyselig efterforskning, der dog ikke skulle vise sig at være så svær igen for politiet.

Et russisk forældrepar på henholdsvis 20 og 25 år havde afleveret deres to år gamle søn hos bedsteforældrene, til hvad der øjensynligt skulle have været en hyggelig stund for barn og bedsteforældre.

Det blev præcist det modsatte.

For ifølge politiet tog bedsteforældrene en chokerende beslutning da den toårige dreng ikke ville stoppe med at græde. De to bedsteforældre der henholdsvis er 48 og 52 år, der ifølge politiet var berusede, valgte at kvæle barnet.

Skulle man ikke synes at det i sig selv var skrækkeligt nok, blev drengen proppet ind i en ovn, og der blev skruet op for temperaturen.

Da de to intet vidende forældre kom tilbage for at hente deres søn, fandt de hans tøj, men ikke barnet selv.

” De fandt den lille drengs tøj inde i huset, men kunne ikke finde ham selv,” – oplyser efterforskerne i sagen, der tilføjer:

” Ved siden af huset fandt de sønnens forbrændte krop i sneen, og de alarmerede straks politiet. Det er nu op til retsmedicinerne at finde ud af, hvordan han rent faktisk døde,”.

Bedsteforældrene er selvsagt anholdt under mistanke for et horribelt mord, mens efterforskningen færdiggøres.