En imponerende transformation: 46-årige James smed 6 kilo på en måned ved at droppe en vane

01/08/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Det var bare en bestemt ting, som James skulle droppe, og så fløj kiloene af ham.

Mest læste i dag

James Swanwick, en 46-årig mand fra Australien, oplevede en bemærkelsesværdig transformation ved at ændre én enkelt vane: han stoppede med at drikke alkohol.

Tidligere var Swanwick kendt for at nyde et par øl i weekenden og vin til middag, men han tog en personlig udfordring og besluttede at tage en pause fra alkohol i 30 dage. Resultaterne var overvældende.

På grund af sit alkoholforbrug følte han sig "sløv og irritabel", og derfor besluttede han at tage en pause fra alkohol.

Resultatet var bemærkelsesværdigt.

På blot 30 dage tabte han 5,9 kg omkring maven. Men forbedringerne stoppede ikke der. Han bemærkede også, at hans søvn forbedrede sig, hans hud så bedre ud, og han havde mere energi til at motionere om morgenen.

Til trods for pres fra venner, der kaldte ham "u-australsk" for at drikke vand i stedet for alkohol, holdt Swanwick fast i sin beslutning.

Foto: Privat

Efter de 30 dage besluttede han at fortsætte sin alkoholfrie livsstil, hvilket førte til et samlet vægttab på næsten 11 kg efter et år.

Siden da har Swanwick startet virksomheden "Alcohol Free Lifestyle," hvor han coacher andre i at slippe alkoholen.

Han har også sin egen podcast, "The Alcohol-Free Podcast," og har opnået en stor følgerskare på Instagram, hvor han deler sin rejse og inspirerer andre til at leve et sundere liv.