Davie vågner op efter en aften i byen: Får et chok da han ser, hvad han har købt for 250.000 kroner i sin brandert

12/08/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Davie havde under sin brandert deltaget i en auktion, hvor han endte med at vinde den meget dyre ting.

Mest læste i dag

En britisk mand ved navn Davie Little oplevede en bemærkelsesværdig begivenhed, da han vågnede op efter en aften i den populære spanske ferieby Ibiza. Forundringen bredte sig i ham, da han indså, hvad han havde udført i løbet af natten - han havde faktisk erhvervet en bus til en værdi af 30.000 pund, hvilket svarer til omkring 252.000 danske kroner.

Det var først, da en notifikation dukkede op på hans mobiltelefon, at Davie Little blev klar over sit uventede køb. Auktionssiden eBay havde informeret ham om, at han havde anskaffet sig en "Scania Irizar Century Coach".

I hast delte han denne overraskende nyhed på Facebook, ledsaget af følgende indlæg:

"Jeg kan stadig ikke forstå, hvad jeg foretog mig i går aftes her på Ibiza. Efter at have forladt baren, greb jeg min telefon og indså, at jeg faktisk havde erhvervet en bus til en værdi af 30.000 pund. Hvor utroligt... PS. Er der mon nogen, der kunne tænke sig at købe en bus af mig?"

Davie Little afslørede, at han på ingen måde havde brug for en bus og tilmed slet ikke besad det nødvendige kørekort til at betjene sådant et køretøj.

Siden da har hans venner flittigt drillet ham med denne ekstravagante erhvervelse.

"Min far havde kigget på busser på min telefon. Jeg var i baren, og jeg er ikke helt sikker på, om jeg var lidt for rund under opsynet eller om dette skete, mens telefonen var placeret i min lomme," udtalte Davie Little.

Efterfølgende henvendte han sig til eBay og gjorde dem opmærksomme på, at han ved en fejltagelse havde erhvervet bussen. Dog foreligger der ingen informationer om, hvorvidt handlen blev annulleret, eller om Davie Little nu ejer en "Scania Irizar Century Coach".