Coronapatient banket ihjel på hospital

30/12/2020 15:36

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En coronapatient blev så træt af en medpatient, at han besluttede sig for at tæve ham ihjel med et iltapparat.

Hele verden har gennem året 2020 været hårdt ramt af corona, og det har til tider været dybt frustrerende. Men at det skulle blive så frustrerende, at man vælger at tæske en medpatient ihjel med et iltapparat, er der nok ikke mange der kan relatere til.

Ikke desto mindre var det hvad 37-årige Jesse Martinez besluttede sig for at gøre, en tragisk morgen den 17. december.

Jesse Martinez var indlagt på Antelope Valley Hospital i byen Lancaster, nord for millionbyen Los Angeles på den amerikanske vestkyst. Det samme var en 82-årig mand af latinamerikansk afstamning, og denne mand var meget hårdt ramt af corona, og havde tilsyneladende ikke lang tid tilbage.

Derfor besluttede den ældre mand sig for at bede, en ganske normal ting at gøre for troende katolikker på dødslejet, men denne tilflugt hos Gud blev åbenbart for meget for Martinez der delte værelse med den 82-årige mand.

Den skæbnesvangre morgen greb Jesse Martinez en oxygenflaske, og tævede derefter løs på den forsvarsløse gamle mand, indtil han var døden nær.

Dagen efter døde den 82-årige mand. Ikke af corona, men af sine kvæstelser efter det afstumpede angreb. Derfor blev Jesse Martinez anholdt, og han er nu sigtet, ikke bare for mord af grov karakter, men ligeledes ældremisbrug og hadforbrydelse.

Ifølge politiet kendte de to mænd ikke hinanden i forvejen, og det eneste motiv for mordet var tilsyneladende den gamle mands bøn til sin gud.

Borgmesteren i Lancaster, R. Rex Parris har udtrykt hvor chokeret han er oven på episoden, og kommenteret på tragedien der udspillede sig på hospitalet – ” Disse familier går allerede en hård tid igennem, og nu sker dette,”