Chokerer på åben gade: Mand med squash i bukserne rør sig selv til offentligt skue

10/02/2021 10:46

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 66-årig mand britisk mand er blevet anholdt, efter at han offentligt har rørt sig selv, i håbet om at andre så det.

Disse blufærdighedskrænkelser er dog ikke engang det mest bizarre i denne sag. Den 66-årige mand, havde nemlig valgt at stoppe en squash i bukserne. Om det var for at gøre bulen i bukserne større, eller manden bare godt kan lide at have grøntsager i bukserne, vides desværre ikke endnu.

Det man ved er, at den 66-årige, der blev fanget for sine ugerninger i byen Hereford, tidligere har gjort sig lignende udskejelser i Cardiff og Swansea, hvor det dog kun blev til en løftet pegefinger fra politiet – Det skriver Metro.

Mediet fortæller ligeledes, at manden kun havde været løsladt fra fængsel, for flere forsøg på overgreb af børn, i to måneder, før han igen var på kant med loven.

Ikke så overraskende, var der mange af de kvinder manden forsøgte at ’vise sig frem’ overfor, der kontaktede politiet, og manden blev hurtigt anholdt.

Sagen blev ikke mindre mærkværdig af, at politiet under en ransagning af mandens bil, fandt et lille lager af squash.

Manden selv forklarede at der intet seksuelt motiv var bag hans squash-opvisning på åben gade, men at det bare var for at han selv kunne komme i bedre humør - hvordan det så lige hænger sammen..?

Sammenhængen kunne politi og dommere angiveligt heller ikke se, eller også var de ligeglade, en dom faldt der hvert fald, og den 66-årige kan nu se frem til at bruge de næste otte måneder i fængsel.