Chok-interview med Meghans familie: - Giftigt forhold

01/05/2023 10:41

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Et nyligt interview med hertuginde Meghans familie har skabt overskrifter.

Mest læste i dag

For nylig medvirkede hertuginde Meghans far, Thomas Markle, og hendes to ældre halvsøskende, Thomas Markle Jr. og Samantha Grant, i deres "første og nok også sidste" interview med den australske tv-kanal Channel 7.

Her hævede familien, at den tidligere ”Suits”-stjerne har afbrudt al kontakt med dem, efter hun blev gift med prins Harry, og at årsagen er, at de ikke er "gode nok" til den britiske kongefamilie.

Det skriver norske Dagbladet.

Thomas Markle fortalte, at han føler sig forladt af sin datter og ønsker at genoprette forbindelsen, inden det er for sent.

- Jeg ville ønske, vi kunne sætte os ned og snakke. Jeg ville ønske, at vi kunne finde ud af vores forskelligheder, sagde han i interviewet.

For nogle år siden skrev hertuginde Meghan et privat brev til sin far, som han senere delte med pressen.

Brevet kom i kølvandet på Thomas Markles aftale med paparazzifotografer forud for hendes bryllup, som førte til, at hans invitation blev trukket tilbage.

I brevet skrev hertuginden, at hendes hjerte var knust på grund af hans handlinger.

Thomas Markle beskriver dog brevet som forfærdeligt og kalder sin datter for en egoistisk narcissist.

I interviewet rettede halvsøsteren Samantha Grant også hård kritik mod parrets forhold.

- De er meget usunde for hinanden. Jeg synes, det er et giftigt forhold, fordi de er så afhængige af hinanden, fortalte hun i interviewet.

Desuden udtrykte hun også frustration over, at hertuginden har isoleret sig fra familien.

- Det virker, som om hun ikke følte, hun var god nok. At hun i hovedet skulle puste op, hvem hun var, for at opnå falsk beundring og blive accepteret af kongelige.

Trods de hårde udtalelser, ønsker Meghans familie i sidste ende at genoprette kontakten og byde hertuginden og prins Harry velkommen, hvis de beslutter sig for at besøge dem.