Brutal seriemorder skaber frygt: Går målrettet efter hjemløse

27/01/2021 13:54

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Tirsdag er en mulig seriemorder blevet anholdt på Jamaica, efter at seks hjemløse på kort tid er blevet overfaldet mens de sov, og hakket i hovedet med en endnu ukendt genstand.

Fire ud af de seks hjemløse ofre er afgået ved døden, og de to sidste er kun med nød og næppe overlevet de umotiverede og brutale angreb – Det skriver Reuters.

Jamaica er et af de lande med den højeste drabsrate i hele verden, så mord er ikke noget man ikke er vant til i landet. Bare sidste år havde landets politi med over 1.300 mordsager at gøre.

Det er mønstret af overfaldende og mordene der har fået politiet til at spærre øjnene op.

Lignende angreb fandt nemlig sted år tilbage, hvor metoden var den samme, og ofrene ligeledes var hjemløse personer. Det har fået politiet til at konkludere at der må være tale om en seriemorder, og man har derfor ikke spildt tiden. Tirsdag blev en mand anholdt, mistænkt for at stå bag de brutale handlinger.

Med så mange mordsager årligt, som oftest et resultat af bandekonflikter, skal der noget til for at befolkningen for alvor bliver rystet, men det er sket efter disse mord. Faktisk i sådan en grad at den jamaicanske premierminister, Andrew Holness, følt sig nødsaget til at kommenterer hændelserne.

”Vi vil gøre alt, for at efterforske disse afskyelige og barbariske mord på mænd, der er nogle af vores samfunds mest udsatte,” – Siger Andrew Holness ifølge Reuters.