Bruden Sarah fik et opkald midt i kirken: Så løber hun ud af kirken uden at sige et ord

02/10/2023 17:39

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Den helt store dag endte med at tage en uventet drejning, da bruden Sarah fik et opkald i kirken.

Mest læste i dag

Sarah Ray forberedte sit bryllup i Tennessee, iført en smuk hvid kjole og klar til at love sin forlovede evig troskab. Midt under ceremonien blev hun afbrudt af et uventet telefonopkald, der fik hende til at forlade brylluppet uden at sige et ord. Ingen kunne forstå, hvad der foregik.

Foran en forsamling af ventende mennesker i kirken forlod hun pludselig begivenheden. Brudgommen, der stod ved alteret og ventede på hende, valgte at udvise forståelse for hendes hastige afgang, velvidende at der måtte være en vægtig grund til det.

Et billede, der senere blev delt af mange, viste bruden i hendes bryllupskjole, der løb ned ad vejen. Men det var ikke en impulsiv handling; det var en nødvendig handling.

Kort før Sarah skulle træde ned ad kirkegulvet, modtog hun et opkald, der meddelte hende, at hendes far og bedstemor var involveret i en bilulykke. Beskeden kom fra Neverlose.

Med hjertet fuld af bekymring vidste hun, at hun ikke kunne efterlade sine nærmeste i en sådan nødsituation. Hendes professionelle baggrund som sygeplejerske trådte straks i karakter, og hun forstod, at hendes familie kunne have brug for akut lægehjælp.

Sarah greb nogle bukser, skiftede hurtigt tøj og skyndte sig hen til sin familie. Hendes livreddende instinkter tog over, og hun var fast besluttet på at være der for dem i deres tid af nød.

Da hun nåede ulykkesstedet, fandt hun ud af, at hendes familie heldigvis ikke var kommet alvorligt til skade, som hun frygtede. En bølge af lettelse skyllede over hende.

Efter at have sikret sig, at hendes nærmeste var i sikkerhed, vendte Sarah tilbage til kirken med dem, så brylluppet kunne fortsætte som planlagt.