Billeder taget af veninder: Da de kiggede på dem igen, fik de et kæmpe chok og tog hjem

22/08/2023 11:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: X
En gruppe veninder tog nogle billeder på deres tur, men der var noget på billede som ikke var som det skulle være.

Mest læste i dag

Interessen for det overnaturlige fortsætter med at vække vores nysgerrighed, selv i dag, og en gruppe kvinder på en afslappende udflugt havde afgjort en uventet oplevelse.

Faktisk blev deltagerne så foruroligede over det, de observerede, at de til sidst besluttede at aflyse hele turen og haste væk. De havde tilbragt en weekend på en afsides beliggende ejendom i Argyll og Bute i Skotland.

Og du tænker måske allerede, hvad der kunne udfolde sig: scenariet med "en rejse til en fjern beliggende ejendom i Skotland" ligner noget, der kunne danne grundlag for de første 15 minutter af en gyserfilm, hvor gruppens medlemmer én efter én bliver taget af hævnlystne spøgelser anført af en forvirret victoriansk dame.

De havde foreviget øjeblikket med en række fotografier, men deres reaktion gik fra forbløffelse til skræk, da de opdagede en overraskelse på ét af billederne.

Foto: X

Det første billede viser gruppen i fælles opstilling, foreviget i løbet af weekenden.

Dog på det efterfølgende billede, taget blot øjeblikke senere, dukker et tydeligt billede af en ung dreng pludselig frem bag en række træstammer.

Dette i sig selv er allerede ganske uhyggeligt, men er det tilstrækkeligt til at motivere en hel gruppe til at indstille alt og tage hjem? Tja, her ligger problemet ikke kun i det uhyggelige ansigt. En dybere baggrundshistorie findes på ejendommen – det er der naturligvis. Dette er hvad LADbible beretter.

Det viser sig, at der findes en historie om 'Den Blå Dreng', som blev omsat til en film i 1994. Handlingen drejer sig om en dreng, der druknede i Loch Eck.

I et interview med The Herald i 1994 afslørede manuskriptforfatteren bag 'Den Blå Dreng', Paul Murton, at han byggede sin historie på en anekdote, han havde hørt fra en hotelindehaver.

Han forklarede: "Jeg diskuterede emnet med hotelindehaveren, og han nævnte Den Blå Dreng. Han fortalte, at dette var en lille dreng, som havde været på ferie med sine forældre på hotellet. En nat var han søvngænger og vandrede udenfor, hvor han endte i søen og druknede."

Selvom der findes tvivl om ægtheden af billedet, hvilket er rimeligt, er det, kombineret med historien om den blå dreng, helt sikkert nok til at fremkalde frygt hos visse individer.

Kan du få øje på drengen på billedet nedenfor?

Foto: X