Bilist bliver alvorligt såret efter at have ramt 2. sal af dette hus: "Usædvanlig ulykke"

03/03/2024 16:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Facebook
Billederne viser voldsomheden af denne episode, som efterlod et stort hul i det ramte hus.

Mest læste i dag

'Usandsynlig og usædvanlig ulykke'. Sådan blev det beskrevet af de lokale myndigheder, som reagerede på den alvorlige ulykke, der fandt sted i Californien i USA.

En ulykke, der medførte, at både blev politi og brandvæsen blev kaldt ud til et meget usandsynligt scenarie. På en eller anden vis havde en bil formået at ramme 2. sal i et hus. Og det er naturligvis ikke noget, man ser hver dag.

Flere fotos taget på stedet viser, at den omtalte bil på en eller anden måde er endt på taget af garagen. Desuden kan man også se, at der er affald spredt omkring og et stort hul efterladt i taget på grund af bilen.

Bilens fører, som ikke er blevet offentligt identificeret, blev fløjet til et lokalt hospital med alvorlige skader, skrev People.

Hvad angår husets beboere, var der ingen skader at rapportere. Derfor var der kun tale om de materielle skader, som billederne viser.

Dog er der mange, der har undret sig over, hvordan det var muligt for køretøjet at 'flyve' op til anden sal af huset. Det er ikke noget, som hverken politi eller brandvæsen har meldt ud om. 

På tidspunktet for bekræftelsen af ulykken havde politiet kun kendskab til, at bilens fører kom kørende 'med høj hastighed' på motorvejen.

Politiet havde derfor ikke kendskab til, hvordan bilen endte helt oppe på taget af et nærliggende hus. 

Hvad der til gengæld står klart er, at det næppe vil være en opgave, som de involverede betjente og brandmænd kommer ud til igen. Det sker nemlig meget sjældent, at en bil er indblandet i en sådan ulykke.