Anna får flot halskæde af sin kæreste: Et år senere opdager hun, hvad der gemmer sig i den

17/07/2023 09:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Kæresten overraskede Anna med et særligt smykke, da de fejrede deres første år som par. Men der gik halvandet år, før hun opdagede dets hemmelighed.

Mest læste i dag

Da Terry, en britisk mand, havde været i et forhold med sin kæreste Anna i næsten et år, besluttede han sig for at give hende en helt unik gave. Ifølge Independent valgte han at skabe en særlig halskæde til hende ved at bruge træ fra Tasmaniens regnskov og en skal.

Anna blev overvældet af glæde over dette personlige smykke. Hun bar det trofast hver eneste dag, men det skulle gå halvandet år, før hun opdagede hemmeligheden bag det. Det var under en fælles rejse til Skotland, at Terry endelig afslørede overraskelsen for hende - halskæden gemte på en forlovelsesring.

Terry forklarede til Independent: "Jeg besluttede mig for at spørge min kæreste, om hun ville gifte sig med mig, men jeg ønskede at gøre noget helt unikt. Jeg begyndte at arbejde med træ og fik idéen til denne halskæde. Så besluttede jeg mig for at forsøge mig med det. Jeg fandt en ring, som jeg vidste ville passe hende, og begyndte at arbejde på projektet."

Under deres rejse bad Terry om at låne halskæden, så han kunne tage billeder af den. Før de nåede til det sted, hvor Terry planlagde at stille Anna det store spørgsmål, åbnede han halskæden med en kniv. Terry satte sit kamera på selvudløser og gik hen for at returnere smykket til Anna. Dog i stedet for at give hende halskæden, faldt han på knæ og afslørede forlovelsesringen. Anna blev både forbløffet og lidt skræmt ved tanken:

"Jeg kunne have mistet den, din store idiot," var hendes første reaktion.

Heldigvis sagde hun ja, og nu kan Anna og Terry se frem til at blive ægtefolk. Se videoen af dette smukke frieri nedenfor.