Anholdt for oralsex ved busstoppested: Nu risikerer de over to års fængsel

26/01/2021 09:46

|

Lukas Jepsen

Foto: Newsflash

Mest læste i dag

Der er nogen der finder det spændende at skubbe lidt til grænserne. Se hvad man kan slippe afsted med uden at blive fanget. Den gik bare ikke for et par i Jakarta.

Det er måske ikke den bedste ide at udfolde sig seksuelt i det offentlige rum. Hvert fald ikke når man befinder sig i Indonesien, der på mange måder er et strengt og konservativt land, når det kommer til lovgivning.

Derfor er det også meget overraskende, at et par besluttede sig for, på åben gade, ved et busstoppested at have oralsex. De kunne i det mindste være gået om bag en busk eller lignende. Og det skulle de også have gjort.

Deres forsøg på at slå tiden ihjel, mens de angiveligt ventede på bussen, blev nemlig fanget på video af en forbipasserende taxachauffør, og så var der ballade.

Politiet kom i besiddelse af taxachaufførens video, men den lave kvalitet gjorde det umuligt at identificere de to. Derfor indledte politiet, hvad man må betragte som meget arbejde, for at fange parret.

Det lykkedes til sidst via overvågningskameraer at få identificeret parret, som nu er anholdt, og i øjeblikket nok virkelig genovervejer deres valg. Man må håbe at det i det mindste var god oralsex, for der kan ganske givet gå lang tid før parret får den mulighed igen. Ifølge det britiske medie The Sun, risikere de to nu en fængselsstraf på helt op til to år og otte måneder.

Så når vi engang kan rejse igen, og man får lyst til en tur til Indonesien, så er det nok værd at huske at beholde bukserne på.