Analytiker: Putin befinder sig på gravens rand

28/09/2023 19:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube/NBC News
Eksperten hævder, at den russiske præsident er tæt på grænsen til gravens dybder.

Mest læste i dag

I et nyligt interview på YouTube-kanalen 'Khodorkovsky Live' har den kendte politiske forsker Valery Solovey fremsat udsagn om, at den russiske præsident Vladimir Putin er i en kritisk tilstand og muligvis ikke vil overleve frem til efterårets afslutning.

Disse udtalelser blev rapporteret af Daily Star.

Valery Solovey har tidligere påpeget, at Putin angiveligt lider af alvorlig sygdom og ikke har vist sig offentligt siden begyndelsen af 2020. Nu går han endnu videre ved at hævde, at Putin er tæt på døden, og at vi snart vil modtage bekræftelse af hans død.

Solovey udtaler, "Så snart Putin afgår ved døden, vil dette blive meddelt inden for få timer. Information om hans død vil blive rapporteret, da der er mange interessenter både inden for og uden for Rusland, der vil sørge for, at dette ikke forbliver en hemmelighed. Dette forventes at ske inden efterårets afslutning."

Det er vigtigt at bemærke, at Valery Solovey ikke har specificeret årsagen til den påståede forestående død.

Interviewet blev udført på YouTube-kanalen 'Khodorkovsky Live', som blev oprettet af den forviste russiske forretningsmand Mikhal Khodorkovsky, der også interviewede den politiske videnskabsmand.

Spekulationer om Putins dårlige helbred har været i omløb, især siden Rusland sendte tropper ind i Ukraine i marts 2022. Kreml har konsekvent fastholdt, at præsidenten er i "god form". Ikke desto mindre har en ukrainsk plastikkirurg ved navn Dmytro Slosser tidligere bidraget til spekulationerne ved at påpege forskelle i Putins armbevægelser, hvilket har ført til teorier om, at Putin måske har en dobbeltgænger.