Ambulance havde dødssyg mand i bilen: Standsede for at købe is på McDonalds

16/10/2023 17:27

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Episoden har fået masser af opmærksomhed på Facebook.

Mest læste i dag

En uventet og hjertevarm episode, der involverede en mand på kanten af livet og et team af ambulancereddere, har pludselig fået enorm opmærksomhed på de sociale medier.

Historien, som er blevet delt af BBC, handler om Ron McCartney, en 72-årig mand, der havde kæmpet en lang kamp mod bugspytkirtelkræft i hele 17 år. Hans tilstand var nu kritisk, og han var på vej til hospitalet for sin sidste rejse.

Det, der gør historien bemærkelsesværdig, er den medfølelse og empati, som de australske paramedicinere udviste på dette afgørende øjeblik. I stedet for blot at skynde sig mod hospitalet, tog de en ekstraordinær beslutning. De stoppede ved McDonalds for at opfylde Rons sidste ønske: en sundae-is med karamel.

Det var tydeligt, at Ron ønskede denne lille glæde på sin sidste rejse, og paramedicinerne var villige til at sørge for det. Deres hjertevarme gestus har berørt mange mennesker og blev delt i et bevægende Facebook-opslag fra Queensland Ambulance Service.

Ron McCartneys datter, Danielle Smith, udtrykte også sin dybfølte taknemmelighed for den ekstraordinære omsorg, hendes far modtog.

Det er ikke første gang, at Queensland Ambulance Service har vist en sådan empati. Tidligere har de opfyldt en døende kvindes ønske om at besøge stranden en sidste gang.

Denne hjertevarme historie om Ron og hans sundae-is har berørt mange hjerter og minder os om den medmenneskelighed, der findes, selv i de mest uventede øjeblikke.