40-årige Anna gjorde skrækfund i produkt fra Lidl: Du vil aldrig gætte, hvad hun fandt

16/11/2023 06:58

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den 40-årige mor har mistet en del af sin tillid til Lidl efter episoden.

Mest læste i dag

Efter netop at have fejret Halloween var der flere, der havde skabt en uhyggelig atmosfære med forskellige dekorationer.

En af dem, der gjorde en indsats for at pynte op til højtiden, var Anna. Hun havde taget turen til Lidl for at købe flagermus, græskar, spøgelser og hekseophæng.

Da Anna kom hjem og åbnede de "uhyggelige" dekorationer, fik hun sig dog et stort chok, som hun sent vil glemme, ifølge The Mirror.

Efter at have udpakket de billige dekorationer til £2.99 (cirka 25 danske kroner, red.), opdagede den 40-årige mor, at der var noget, der ikke burde være der.

Hun hævdede, at hun fandt en død flagermus skjult blandt de indkøbte dekorationer.

Anna, der driver sin egen neglebutik i Sutton Coldfield, blev ikke kun forfærdet over overraskelsen, men var også bekymret for, om den døde flagermus kunne have bragt sygdomme ind i hendes hjem.

Hun påstod, at dekorationerne havde ligget på hendes vindueskarm siden købet den 9. oktober og var forseglede, hvilket gjorde det svært at forstå, hvordan flagermusen endte der.

Lidl bemærkede, at dekorationerne normalt leveres i flad, gennemsigtig emballage, men Anna hævdede, at dette parti var en undtagelse.

Lidl tog hændelsen alvorligt og opfordrede Anna til at kontakte deres kundeserviceteam i stedet for at dele hendes oplevelse på sociale medier.

Selvom Lidl er en af hendes yndlingsbutikker, indrømmede hun efter episoden, at det chokerende fund havde mindsket hendes tillid til butikkens forsyningskæde og produktkvalitet.

En talskvinde for Lidl bemærkede, at de ville tage sagen alvorligt og undersøge den nærmere, hvis Anna kontaktede deres kundeserviceteam.