26-årig havde bestilt pizza fra Domino's: Hun fik et kæmpe chok da hun åbnede bakken

10/11/2023 20:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Da den 26-årige mor åbnede bakken, fik hun et chok.

Mest læste i dag

En hyggelig aften med takeaway-pizza fra Domino's, som Georgia Cook og hendes familie i Feltham, England havde set frem til efter en lang weekend, endte pludselig i en foruroligende episode, der har chokeret dem alle.

Det var søndag aften den 8. oktober, og familien Cook var fulde af forventning, da de ventede på deres velsmagende pizza, der skulle leveres af Domino's bud. Forventningen blev dog hurtigt forvandlet til forfærdelse, da Georgia Cook, 26 år gammel, åbnede pizzabakken og gjorde en dybt ubehagelig opdagelse.

Det skriver DinSide.

Det var hendes femårige søn, der stødte på den uhyggelige overraskelse. Han havde til hensigt at tage en bid af pizzaen, men i stedet bemærkede han noget, der slet ikke hørte hjemme på en pizza – en lille edderkop, der havde sneget sig ind midt i pizzaen. Det var et skræmmende syn, der sendte chokbølger gennem dem alle.

Moren fortalte senere til nyhedsbureauet Jam Press: "Han råbte op, og vi var alle i chok. Der var en edderkop midt i pizzaen," udtalte Georgia Cook, der ikke underligt mistede lysten til at spise pizzaen og tilføjede: "Jeg var faktisk rasende. Det var en dyr middag, og vi var meget sultne. Så det her var en total nedtur."

Den 26-årige mor tog straks kontakt til Domino's restauranten, men da hun fortalte, at de havde fundet en edderkop på pizzaen, blev hun mødt med skepsis. En medarbejder hævdede, at sådan noget ikke kunne ske, og påstod, at de "tjekker pizzaerne nøje, inden de sender dem af sted."

Cook fastslog, "Edderkoppen var helt død, og man kunne se, at den var blevet bagt sammen med pizzaen. Dette er simpelthen uacceptabelt."

Domino's Feltham har senere udtalt sig om sagen over for Jam Press og sagde, at de undersøger, hvad der er sket. De har dog ikke yderligere kommenteret, så det er stadig uklart, om Georgia Cook vil få kompensation for denne uheldige oplevelse.

Efter edderkoppefundet delte Georgia Cook et billede af pizzaen på Facebook, hvilket udløste en strøm af kommentarer. Nogle brugere udtrykte deres afsky og lovede aldrig at bestille fra Domino's igen, mens andre påpegede, at takeaway var for dyrt til at sådan noget kunne ske. En humoristisk sjæl foreslog endda, at restauranten måske forsøgte at skabe en Halloween-stemning.

Georgia Cook fastslog dog, at hun stadig holder af Domino's og håber, at denne uheldige hændelse kan blive løst til alles tilfredshed. Hendes ønske er enkelt: at få sine penge tilbage og modtage en pizza uden edderkop næste gang, de bestiller fra pizzakæden.