23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et kæmpe chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

24/07/2023 15:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Det var ikke almindeligt syn, der ventede den 23-årige pige, da hun kom til at blunde under sin togrejse.

Mest læste i dag

På en tur med offentlig transport er det utroligt fristende at døse hen. Uanset om man tager toget eller bussen langt, er dieselvibrationerne beroligende, og det er ikke usædvanligt at se trætte pendlere, der lukker øjnene på vej hjem fra arbejde.

En sådan oplevelse skete også for 23-årige Ella Johannesen, der tog toget fra Peterborough til den engelske storby Leeds en lørdag eftermiddag, som BBC skriver.

Efter at have sat sig til rette i toget, ringede den 23-årige universitetsstuderende til sin mor og klagede over, at hun kun havde få penge tilbage efter den dyre januar måned. Hun havde nemlig opbygget en stor gæld, da hun måtte sige op fra sit studiejob for at dedikere sin tid til studierne.

"Jeg talte med hende om de få penge, jeg havde, og at jeg var bekymret for mine penge, og det gjorde mig ængstelig," siger Ella Johannessen til BBC.

Efter telefonsamtalen faldt hun til ro, så meget at hun kunne slappe af og lukke øjnene et øjeblik.

Da hun åbnede dem igen, ventede der et helt særligt syn, da hun kiggede ned i skødet. Her lå der nemlig 100 britiske pund, svarende til knap 850 danske kroner, under en papirserviet.

Den smukke gestus fik straks den unge kvinde til at bryde ud i tårer.

"Jeg vil så gerne sige tak og fortælle personen, at vedkommende er et fantastisk menneske, og at det hjalp på både mit humør og hjalp mig videre," siger Ella Johannessen til BBC.

Siden har hun efterlyst den glade giver på Facebook i et rørende opslag, der er blevet delt over 18.000 gange og liket af mere end 22.000 mennesker siden lørdag.