20-årig youtubers røveri-prank endte med mord

09/02/2021 10:59

|

Redaktionen

Foto: 9 News

Mest læste i dag

En 20-årig youtuber fra den amerikanske delstat Tennessee er blev dræbt af skud, efter han og en ven ville lave en røveri-prank til hjemmesiden.

Man skal altid være lidt forsigtig omkring ’pranks’. De har en tendens til hurtigt at blive lidt voldsomme. Det ultimative eksempel på dette, har nu fundet sted i Nashville, Tennessee i fredags – Det skriver Unilad.com

Her havde den 20-årige youtuber Timothy Wilks og en ven besluttet sig for at ville ’pranke’ tilfældige mennesker, formodentlig med intensionen om at filme ’ofrenes’ reaktioner.

Problemet var bare, at den prank de to unge mænd havde udtænkt, var meget lidt gennemtænkt.

Planen var at gå op til tilfældelige grupper, med store knive i hånden, og på den måde lave et falsk røveri, der så blev filmet på afstand. De to unge mænd havde tilsyneladende bare ikke tænkt over, at to mænd med store knive der går lige imod en gruppe fremmede, med al sandsynlighed ville skabe en stor del frygt.

For slet ikke at tale om delstaten det hele foregik i. Tennessee i den amerikanske midtvest, hvor våbenlovgivning er en by i Rusland, og rigtig mange derfor bærer ladte våben i hverdagen.

Da Timothy Wilks og hans ven så kom gående med deres store knive, mod en gruppe jævnaldrende der ikke vidste, at der var tale om en prank, gik det helt galt.

En 23-årig mand der, med god grund fristes man til at sige, følte sig truet på livet ved synet af de bevæbnede spøgefugle, valgte at trække sin pistol og affyrede et enkelt skud. Det var alt hvad der skulle til.

Timothy Wilks liv stod ikke til at redde.

Indtil videre er der ikke rettet sigtelser mod hverken den 23-årige, der på ulykkeligvis endte som morder, eller Timothy Wilks ven, der var med i den katastrofale prank.