20-årig kvinde blev anholdt for spirituskørsel: Det hun bad betjenten om at gøre, er chokerende

01/10/2023 20:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En ung kvinde blev anholdt for spirituskørsel og forsøgte derefter at charmere sig ud af situationen.

Mest læste i dag

En 20-årig kvinde ved navn Grace Spoonamore blev involveret i en trafikulykke, hvor hun kørte påvirket af alkohol og efterfølgende forsøgte at flygte fra stedet i høj fart. Heldigvis blev hun kort tid efter pågrebet af en opmærksom politibetjent.

Da betjenten Dominick Demedal stoppede hende, forsøgte den unge kvinde at anvende flirt og forførelse som midler til at undgå konsekvenserne af hendes handlinger. Hele hændelsen blev optaget af betjentens kropskamera, som er rapporteret af MailOnline.

I videoen kan man se betjenten spørge hende, om hun har noget ulovligt på sig. Den tydeligt påvirkede kvinde, der arbejder som stripper, svarer i stedet med, at betjenten er velkommen til at "kropsvisitere" hende.

Men det slutter ikke her. Da hun senere bliver bedt om at stige ind i politibilen, foreslår hun betjenten, at han besøger den klub, hvor hun arbejder.

Efter at være blevet eskorteret til politistationen spørger den 20-årige kvinde betjenten, om han planlægger at bruge sin strømpistol på hende. Han svarer, at han ikke har sådanne planer, hvortil hun responderer med: "Gør det. Jeg kan godt lide det. Jeg kan godt lide det 'kinky'."

Grace Spoonamore kørte i sin blå Buick med overskridelse af hastighedsgrænserne, da Dominick Demedal opdagede hende. Han besluttede at følge efter hende, efter at have set hende kollidere med et andet køretøj, og til sidst stoppede han hende.

Han bemærkede hurtigt, at hun virkede forvirret, havde røde øjne og talte uklart. Først nægtede hun imidlertid at have været påvirket af noget.

Senere indrømmede hun imidlertid at have indtaget tequila hos en veninde, inden hun satte sig bag rattet i sin bil. Efter at have gennemgået en afhøring med en anden betjent, indrømmede den unge kvinde, at hun havde drukket betydeligt mere, end hun oprindeligt havde sagt.

Inden hun blev transporteret til politistationen, blev hun placeret i bagsædet af en politibil med vinduer med tremmer. Her anmodede hun om at komme ud for at kunne "tale personligt" med den ene betjent.

Det er også blevet påstået, at hun spytte den anden betjent i ansigtet, men dette blev ikke fanget på video. Hun truede også med at urinere på Dominick Demedals ansigt, men kun hvis han "kunne lide det". Senere urinerede hun i bagsædet af politibilen og hævdede, at hun "ikke kunne undgå det".