12-årig dreng haste-opereres efter at have slugt 54 magneter

09/02/2021 15:37

|

Redaktionen

Foto: Kennedy News and Media

Mest læste i dag

En 12-årig dreng fra England måtte gennemgå en livreddende operation, efter at han slugte hele 54 magneter i et forsøg på at se, om han kunne blive magnetisk.

Det skriver Ladbible.com

Den 12-årige Rhiley Morrison fra Prestwich, nær Manchester, England, har prøvet noget ikke mange andre mennesker har gjort før.

Han har nemlig, ved to forskellige lejligheder med et par dages mellemrum, slugt tilsammen 54 magneter, for at teste hvordan det ville være.

Der skete ikke meget, men fire dage senere blev Rhiley bekymret. De magnetkugler han havde slugt, stadig ikke var kommet ud i den anden ende, så fortalte sin mor Paige Ward.

Dog ikke helt den fulde sandhed, da han sagde, at han slugte to 'ved et uheld'.

Paige tog Rhiley til hospitalet, hvor han blev røntgenfotograferet, og lægerne var chokeret over at finde intet mindre end 54 af de små magneter i hans mave og tarm.

Efter opdagelsen frygtede lægerne, at magneterne kunne brænde igennem drengens væv eller vitale organer, og endda potentielt kunne forårsage dødelig skade.

Så lægerne sendte ham til Royal Manchester Children's Hospital via ambulance, og Rhiley blev skyndt ind i operation, hvor genstandene blev fjernet i en seks timers lang operation.

Men komplikationer forårsaget af magneterne betød, at Rhiley tilbragte ti dage efter operationen, ude af stand til at bevæge sig uden at kaste grøn væske op, forårsaget af, at hans tarm lækkede - han var heller ikke i stand til at spise eller gå på toilettet.

Paige har ovenpå foskrækkelsen besluttet sig for at forsøge at dele budskabet så vidt muligt:

”Jeg blev pludseligt, bare målløs, da jeg hørte det nummer, han havde slugt,” – siger hun og fortsætter:

”Jeg vil ikke have, at andre børn eller forældre gennemgår det.”

”Da han gjorde det, troede jeg, det var bare ham, han har bare været fjollet og gjort det, men kirurgen sagde, at de ser dette hele tiden. Magneter er ikke legetøj, de skal ikke sælges som legetøj.