Stor begejstring: Hummel indgår nyt samarbejde

14/04/2023 06:01

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Det danske sportsbrand hummel har netop indgået et nyt partnerskab med Bundesliga-klubben SV Werder Bremen, der skal bære de karakteriske hummel-vinkler i de kommende seks år. Aftalen træder i kraft fra sommeren 2023.

Mest læste i dag

Når Werder Bremen-spillerne efter sommerpausen løber det på banen i den tyske Bundesliga, bliver det iført spritny spillertøj fra hummel.

Det danske sportsbrand har nemlig indgået et nyt partnerskab med den traditionsrige tyske storklub, som betyder, at de karakteristiske hummel-vinkler vil pryde Werden Bremems spillertøj i de kommende seks år.

Det skriver hummel i en pressemeddelelse.

- Vi er utrolig stolte af at kunne løfte sløret for vores nye samarbejde med Werder Bremen, som er en af de mest ikoniske klubber i tysk fodbold, siger hummel CEO, Allan Vad Nielsen, og tilføjer:

- Det er en fantastisk mulighed for at udvide vores tilstedeværelse som et fodboldbrand i Tyskland og fortsætte vores ambitiøse vækstplaner på det internationale sportsmarked. Samtidig er vi glade for at kunne støtte en så prestigefyldt fodboldklub, der passer perfekt til vores værdier.

Partnerskabet mellem Werder Bremen og hummel bliver en genforening mellem de to anerkendte brands, da hummel også fungerede som tøjsponsor for klubben i perioden fra 1976-1978 – dengang i blå og hvide farver.

- Vi ser frem til at arbejde sammen med klubben igen og stræber efter at skabe banebrydende produkter til klubbens passionerede fans, slutter Allan Vad Nielsen.

Hos Werder Bremen er der også stor begejstring for genforeningen med det danske sportsbrand.

- Vi er glade for, at det er lykkedes os at tiltrække hummel som vores nye tøjsponsor, siger Klaus Filbry, der er administrerende direktør for SV Werder Bremen, og tilføjer:

- Det er et sportsbrand med en stolt historie, der kombinerer sport og livsstil og som samtidig er et verdenskendt brand. Tradition, autencitet og passion for sport er højt prioriteret og en stor del af hummels virksomhedsfilosofi, og det gør dem til et perfekt match til SV Werder og vores værdier.

Med det nye partnerskab bliver hummel repræsenteret med to klubber i den tyske Bundesliga, da det danske sportsbrand i forvejen er tøjsponsor for FC Køln.