Prins Harry erkender: Han har fortrydelse

09/07/2023 06:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Prins Harry afslører nu: Bitter fortrydelse fylder ham.

Mest læste i dag

I sin nye bog "Spare" afslører Prins Harry, at han forsøger at fjerne Meghans sexscener fra serien "Suits" fra sit sind ved hjælp af "elektrisk chokterapi".

I bogen indrømmer Hertugen af Sussex, at han begik en fejl ved at se nogle af Meghans kærlighedsscener, da de begyndte at date. Han beskriver en scene, hvor hun og en medskuespiller "slog hinanden i stykker" i et kontor eller mødelokale.

Prins Harry spøger med, at han ikke havde behov for at se den slags ting. Dette er rapporteret af Page Six.

Meghan spillede advokaten Rachel Zane i serien 'Suits' i syv sæsoner fra 2011 til 2018.

I en anden afsløring i bogen beskriver Harry, hvordan hans bror, Prins William, angiveligt reagerede overraskende på nyheden om deres forhold. Ifølge Harry sagde William angiveligt til ham, at han skulle "f**ke af".

Harry var forvirret, indtil William og Kate afslørede, at de var trofaste seere af 'Suits'. Harry spøger med, at han var bekymret for det forkerte og ikke forventede, at de ville bombardere ham med spørgsmål.

Harry reflekterer også over sin bekymring for, at William og Kate ville jage Meghan for en autograf, og at han havde forventet, at de måske ikke ville byde hende velkommen i familien.

Disse samtaler mellem brødrene er blot nogle af de mange afsløringer i "Spare", hvor Harry detaljeret fortæller om tabet af sin mødom, en påstået slåskamp med William om Markle og meget mere.