YouSee udmelder: Det gælder 8 ud af 10

16/09/2024 15:42

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu, hvor sommeren er overstået, kan YouSee gøre status.

Mest læste i dag

Sommeren 2024, som fortsatte ind i august med sol, varme og masser af udendørsaktiviteter, har været en hyldest til dansk musik.

De mest populære numre på YouSee Musik, streamingplatformen for hundredtusinder af danskere, har haft fest og fodbold som temaer.

Alle de fem mest spillede sange er danske, og hele otte ud af ti sange på listen er fra danske kunstnere.

Øverst på listen over de mest spillede numre i den netop afsluttede sommer finder vi Ankerstjerne, Daniel Schulz & Panamahs "Børn Af Natten (Hola Bonita)", som med sin ungdommelige energi og hyldest til fest og frihed – sammen med det velkendte omkvæd fra Panamahs klassiker – rammer flere generationer.

Ifølge YouSee's pressemeddelelse er "Børn Af Natten (Hola Bonita)" en hyldest til nattens eventyr og den befriende følelse af at lade sig rive med af byens energi. Inspireret af Panamahs ikoniske hit "Børn Af Natten" tilføjer den nye version Ankerstjernes skarpe rap og Daniel Schulz' poppede vokal.

Nummer to …

På andenpladsen over de mest spillede numre i sommeren 2024 finder vi Malte Eberts "Kongen Af Danmark", den nyeste officielle sang for det danske herrelandshold til EM.

Malte Ebert har udtalt, at han har elsket landsholdet lige så længe, han kan huske, og at de tilhørende slutrundesange har været lyden af hans barndoms somre. Sangen er skabt til fansene med et glimt i øjet og et omkvæd, man kan synge med på.

Nu har han selv et nummer, der for mange lyttere og fodboldfans vil være lyden af sommeren 2024.

"Det er imponerende at se, hvordan den danske musikscene fylder så meget på listen over de mest lyttede numre. Samlet set er listen en vidunderlig hyldest til sommer, sol, fester og selvfølgelig fodbold," siger musikredaktør Anine Brix fra YouSee.

De ti mest spillede numre på YouSee Musik denne sommer er:

Foto: YouSee