Vild udvikling: Jesper har tabt 63 kilo under nedlukning

23/02/2021 09:37

|

Redaktionen

Foto: Privat

Mest læste i dag

35-årige Jesper Steensig har brugt tiden fornuftigt under coronanedlukningen, og har nu delt billeder af sin personlige udvikling.

Det skriver Ekstra Bladet.

Da Jesper i januar sidste år trådte op på vægten, fik han sig lidt af et chok. Der stod nemlig 150 kilo, hvilket var mere end den 35-årige mand nogensinde havde vejet før, og det satte tanker i gang hos ham.

”Der gik det op for mig, at jeg var nødt til at gøre noget, Der gik det op for mig, at jeg var nødt til at gøre noget,” – Siger han til Ekstra Bladet.

Derfor besluttede Jesper Steensig sig for at træne i det lokale fitnesscenter, problemet var bare, af grundet corona, lukkede det jo kort efter Jesper startede sit projekt, og han måtte derfor finde andre måder at være aktiv på – så han købte en cykel.

Det skulle vise sig at være en god beslutning.

Foto. Privat

Kiloene begyndte nemlig at rasle af, og Jesper blev bare mere og mere indstillet på at træne og spise rigtigt.

”Nu spiser jeg tre måltider om dagen, der blandt andet består af en masse salat, og jeg har skåret alt, hvad der hedder slik væk. Det eneste, jeg har holdt på, er min Cola Light, og så er der selvfølgelig plads til at tage noget lækkert en gang imellem, når jeg for eksempel skal fejre, at jeg har tabt ti kilo eller en anden milepæl. Men det er vigtigt for mig, at det er kalorierne værd, når jeg gør det,”

Alt hvad Jesper har gjort, må siges at have gjort en forskel for ham. På bare et år, er vægten gået fra 150 til 87 kilo. Jesper fortæller til sidst, at det nu bare handler om at fortsætte sine rutiner, og blive ved med at holde fast.