'Vild med dans'-stjernen Silas Holst deler kryptisk besked

22/08/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
I et interview var Silas Holst ikke helt klar i spyttet.

Mest læste i dag

Countdownen til den 20. sæson af 'Vild med dans' er så småt begyndt, og jubilæumssæsonen byder på betydelige forandringer i det populære danseprogram.

En af disse ændringer indebærer, at der i hvert enkelt program vil være en såkaldt gæstedommer ved dommerbordet. Denne gæstedommer vil overtage pladsen efter den erfarne dommer Jens Werner, der har meddelt, at han ikke vil være en fast del af dommerpanelet i den kommende sæson.

Det er dog blevet meddelt, at Jens Werner vil dukke op som gæstedeltager i nogle få udsendelser, men det er endnu ukendt, hvem der ellers vil indtage gæstedommerens plads.

Det ligger selvfølgelig i kortene at antyde, at Silas Holst kunne være en oplagt kandidat, da han tidligere har været en fast bestanddel af programmet. Men indtil videre har den altid populære danser ikke modtaget nogen henvendelse fra TV 2.

Silas Holst udtaler kryptisk, "De har ikke spurgt, og det tror jeg heller ikke, de vil gøre," til HER & NU, når han bliver spurgt om han ville acceptere tilbuddet, hvis det blev givet. "Jeg kan godt lide programmet, men jeg er også stoppet nu. Man skal aldrig sige aldrig, det er muligt. Jeg tror det ikke umiddelbart, men hvis de ringede og spurgte mig, kunne jeg tænke anderledes," siger den ikoniske danser.

Kryptisk besked
Silas Holst vil træde ind som gæstedommer i én eller flere udsendelser af 'Vild med dans' vil kun tiden vise. Programmet har premiere fredag den 22. september, hvor Martin Johannes Larsen og Sarah Grünewald endnu engang vil guide seerne gennem programmet.