Victoria vejede 171 kilo og tabte sig 85 kilo: Det var starten på helvede for hende

22/06/2023 14:09

|

Redaktionen

Foto: Victoria Michaels / TikTok
29-årige Victoria Michaels havde næsten halveret sin oprindelige vægt på 171 kilo i 2021. Dengang vejede hun kun 85 kilo. Men det var ikke bare en dans på røde roser.

Mest læste i dag

Den 29-årige startede sin vægttabsrejse i 2019 på en disciplineret måde. For det første gennemgik hun en mavesæksoperation. Til gengæld arbejdede hun hårdt for selv at tabe sig.

Til sidst nåede Michaels et vendepunkt i sit liv i 2021 . Tilfreds med sin nye vægt ledte hun nu efter en passende kirurg til at få fjernet det overskydende fedt.

Endelig stødte amerikaneren på et tilbud, der "lød for godt til at være sandt", som hun selv siger i dag. Michaels blev tilbudt meget for få penge. Men i stedet for at blive skeptisk, var hun glad for den lave pris.

(Artiklen forsætter under billedet)

Victoria Michaels før sit vægttab - Foto: Instagram

Problemerne startede før operationen, fortalte hun Newsweek i denne uge.

I en tale til det amerikanske magasin sagde Michaels: "Da jeg forberedte mig til operationen, lagde jeg mærke til, at der var noget andet i dokumenterne." Men da de blev spurgt, bekræftede receptionisten, at alle særlige ønsker ville blive taget i betragtning.

Så chokket efter operationen: "Jeg bemærkede, at skambensområdet ikke så rigtigt ud. Hævelse er normalt. Men jeg vidste med det samme, at der var noget galt."

I ugerne efter operationen ville sårerne gå op eller der ville sive væske ud. "Min navle dannede noget meget mærkeligt, og forsiden lignede en lille numse," sagde Michaels.

(Artiklen forsætter under billedet)

Victoria Michaels efter sit vægttab - Foto: Instagram

Nogle af Michaels' videoer, der øgede bevidstheden om hendes problemer, gik viralt. "Jeg var forbløffet over, at så mange mennesker stod op for mig - men det var hårdt. Folk var sådan, 'Du ved, du ser forfærdelig ud'."

I mellemtiden har en forhåbentlig bedre kirurg fået nys om historien. "Da denne kirurg ringede til mig, græd jeg bare - og nu har jeg en konsultation i næste uge."

Hvorvidt den nye læge vil være i stand til at hjælpe Victoria Michaels, skal vise sig. Hun vil helt sikkert fortsætte med at dokumentere historien på sin TikTok-konto nulleigh . Så det forbliver spændende.