Vestjyde vandt millioner i Eurojackpot: Én særlig ting skal han nå at prøve af

17/05/2024 07:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Arveforskud og aktier er blot nogle af tingene, gevinsten skal bruges på - men én ting skal også nå at prøves.

Mest læste i dag

En mand fra det yderste Vestjylland, der for nylig vandt over 2,5 millioner kroner i Eurojackpot, planlægger nu stille og roligt sit livs næste skridt.

Ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil A/S, fremstår manden rolig og uden synlige tegn på ophidselse over sin gevinst. Men lad dig ikke narre, understreger han, det er en betydelig sum penge.

"Man håber altid på den store gevinst, når man spiller Lotto eller Eurojackpot... og det er virkelig fantastisk. Jeg er ubeskriveligt glad," udtaler vestjyden, som har vundet en andenpræmie på nøjagtigt 2.521.930 skattefrie kroner.

Indtil nu har mandens formue primært været bundet i hans bolig. "At have penge bundet i mursten er ikke det samme som at kunne se dem på sin konto. At se dem fysisk gør en stor forskel! Jeg kunne endda overveje at hæve dem alle og have dem i kontanter, bare for sjov," siger han med et smil.

Han planlægger at investere en del af pengene i aktier, mens han også vil bruge nogle af midlerne på sin familie. "Vores børn skal have lidt arveforskud, og så planlægger vi at tilbringe mere tid sammen, måske på nogle ferier. Når børnene er flyttet hjemmefra og selv har fået familie, ser man dem jo ikke så ofte," forklarer han.

Manden vil også forkæle sig selv med besøg på nogle eksklusive golfbaner, som normalt ville være uden for rækkevidde. "Jeg vil gerne have oplevelser, der er lidt ud over det sædvanlige. Måske endda investere i et nyt sæt golfkøller," tilføjer han og bemærker humoristisk, at en god driver kan forbedre hans golf-handicap. "Måske jeg skulle købe to drivere!" afslutter han med et grin.