Uventet afsløring bag kulissen i 'Badehotellet': Skulle have været helt anderledes

04/12/2023 20:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Nu har en uventet afsløring bag kulissen i 'Badehotellet' set dagens lys.

Mest læste i dag

For 10 år siden debuterede TV 2-serien 'Badehotellet' på skærmen og erobrede seernes hjerter.

Serien blev en sensation og opnåede stor popularitet. Efter en betydelig pause siden sæson ni i 2022, åbnes der nu op for den eftertragtede tiende og sidste sæson af det elskede TV 2-program.

Selvom det næsten er umuligt at forestille sig nogen anden end Anne Louise Hassing i rollen som fru Grosser Madsen i 'Badehotellet', har ugebladet HER&NU afsløret, at det oprindeligt ikke var planen, at hun skulle spille Therese Madsen.

I starten var Anne Louise Hassing faktisk tænkt til en helt anden rolle i serien, en rolle der ville have taget hende i en markant anden retning. Med sin jyske baggrund var Hassing oprindeligt overvejet til rollen som Molly Andersen, en karakter senere portrætteret af Bodil Jørgensen.

Men skæbnen tog en drejning:

"Jeg følte, at jeg havde mere at byde på," deler Anne Louise Hassing om sin beslutning om at gå efter en af de københavnske roller i serien.

Denne beslutning viste sig at være afgørende:

"Jeg gav den fuld gas til castingen som Therese Madsen," erindrer Anne Louise Hassing. En middagsscene blev afgørende, og kemien mellem Lars Ranthe og mig var der med det samme, fortsætter hun.

Dette øjeblik blev startskuddet til en rolle, der nu har strakt sig over 10 sæsoner og har gjort Anne Louise Hassing til et velkendt ansigt i danske hjem.