Uhyggelig episode udspillede sig ved Føtex: Folk kan ikke tro deres egne øjne, når de ser hvad der skete med denne far og datter

27/10/2023 16:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Der er ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

I en foruroligende hændelse blev der udløst en intens eftersøgning i Fredericia efter en 15-årig dreng torsdag aften hældte en stærk afløbsrens ned over kanten af et parkeringshus i Prinsessegade, ifølge Fredericia Dagblad.

De ofre for hans farlige handling var en 47-årig far og hans 17-årige datter, som var på vej ind i Føtex:

"De pådrog sig alvorlige forbrændinger af både første og anden grad, da de blev ramt. Dette er en alvorlig sag, som vi tager yderst seriøst. Det går langt ud over blot drengestreger," udtaler vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Syd.

Efterfølgende modtog faren og datteren behandling på skadestuen for deres skader.

Efterforskningen blev straks indledt, og politiet sikrede sig videooptagelser af den 15-årige gerningsmand og hans to medskyldige. Ross påpeger, at de allerede har identificeret de primære mistænkte:

"Vi har identificeret gerningsmanden på videoen, da han bar en flaske afløbsrens på toppen af parkeringshuset. Vi kan også se hans to kammerater. Så sagen er temmelig klar. De kan lige så godt overgive sig selv, for ellers vil vi opsøge dem."

Politiet intensiverer nu eftersøgningen af den 15-årige og hans kammerater. Hændelsen fandt sted torsdag aften kl. 19.30.

Dennis Grønnebech, varehuschef for Føtex i Prinsessegade, samarbejder med politiet for at fastslå, om afløbsrensen blev købt i deres butik:

"Vi solgte fire flasker afløbsrens torsdag, og vi er i gang med at undersøge, om væsken blev købt her," forklarer han.