TV 2 sløjfer endnu en gang Jes Dorph-Petersen

12/03/2021 15:58

|

Redaktionen

Foto: Jes Dorph-Petersen/Jesdorph.dk

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden at en af Danmarks mest kendte tv-værter og journalister, Jes Dorph-Petersen blev fyret fra sit arbejde på TV 2, efter en intern undersøgelse om sexisme. Nu er Jes Dorph endnu en gang blevet sløjfet af mediet.

Jes Dorph-Petersen har muligvis været et af de mest omdiskuterede ’ofre’ for Metoo-bevægelsen, da han i starten af året blev fyret fra sin stilling på TV 2, efter en undersøgelse af arbejdsmiljøet afslørede to forskellige sager fra starten af 00’erne.

Nu hiver mediet så endnu en gang den garvede tv-personlighed af tapetet.

Ekstra Bladet har afsløret af de afsnit af TV 2-programmet ’Krejlerkongerne’ hvor Jes Dorph-Petersen medvirker, ikke vil blive sendt på tv.

Optagelserne til den nye sæson af programmet blev igangsat den 4. november sidste år, og altså et par måneder før afsløringerne om Jes Dorph. Derfor mener redaktør på ’Krejlerkongerne’, Peter Toldberg, også at beslutningen om at fjerne afsnittene er naturlig.

”Det har været en naturlig beslutning, at vi ikke skal sende et nyoptaget underholdningsprogram med Jes lige nu, i direkte forlængelse af den senere tids forløb,” – Skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

Jes Dorph-Petersen har endnu ikke kommenteret TV 2’s beslutning.

Klask spil

Klask er nomineret til årets familiespil i Danmark. Prøv Klask spil her.