Triste nyheder for Viaplay-kunder: Forventede prisstigninger i horisonten

03/08/2023 13:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Mange Viaplay-ansatte får kniven, men det kommer også til at gå ud over kunderne. Viaplay varsler nemlig prisstigninger

Mest læste i dag

Den nordiske streamingtjeneste Viaplay er midt i en økonomisk krise, der har resulteret i en omfattende fyringsrunde. Men det er ikke kun medarbejderne, der påvirkes.

Kunderne må også forberede sig på at tage deres pung frem, da tjenesten har planer om at hæve priserne. Dette er blevet rapporteret af MediaWatch.

Jørgen Madsen Lindemann, den nyudnævnte administrerende direktør for koncernen, har afsløret, at der skal foretages ændringer i de attraktive tilbud, som Viaplay-kunder hidtil har nydt godt af. Han udtalte, at virksomheden hidtil har prioriteret væksten i antallet af abonnenter frem for indtægter per abonnent, hvilket har ført til kunstigt lave priser for kvalitetsindhold.

Telefonabonnementer med Viaplay kan være forbi
Det betyder også, at de pakker, som kunderne kunne købe hos teleselskaber med Viaplay inkluderet, snart kan blive en saga blot. Lindemann har også meddelt, at priserne på især Viaplay-pakker med sport vil stige, ligesom de billige pakker hos teleselskaberne.

Det præcise omfang af prisstigningen er endnu uvist, men det er klart, at kunder, der allerede har oplevet flere prisstigninger, kan forvente endnu en.

Denne nyhed kommer i en periode, hvor Viaplay har meldt ud, at de overvejer at sælge nogle af deres sportsrettigheder. Det betyder, at kunderne kan ende med at betale mere for et produkt, hvor der vil være færre rettigheder til rådighed.