Trækker overskrifter verden over: Prins Christian rygtet i kærligt forhold med ung prinsesse

25/06/2023 06:01

|

Redaktionen

Foto: Prins Christian / Gettyimages
Det unge ‘par’ trækker overskrifter over hele verden.

Mest læste i dag

Ah, at være ung og forelsket.

Der er formentlig mange unge kvinder i verden, der drømmer om at gifte sig ind i monarkiet. Og 17-årige prins Christian er både royal, veluddannet, og ledig på markedet.

Eller er han nu også fortsat ung bachelor?

Den danske prins er nemlig blevet spottet i hvad der blot kan være en uskyldig teenageflirt, eller begyndelsen på en fremtidig alliance mellem to af Europas mest velkendte og hædret familier.

Det skriver SE og HØR.

Medier over hele verden gætter nemlig stærke gnister mellem den danske prins, og italienske prinsesse Chiara Bourbon-To Sicilier.

Christian havde et rendezvous med den 18-årige prinsesse Monaco, hvor begge overværede de mange hestekræfter og hvinende dæk, da lilleputstatens årlige Formel 1-løb blev skudt i gang.

Ifølge kilder der befandt sig blandt de kongelige familier, var der god kemi mellem de to unge royaler. Det blev sågar meldt ind, at Christian fremstod genert i prinsessens nærvær. Begge virkede til at nyde hinandens selskab, da de overværede de hurtige biler ude på banen.

Spekulationerne kan formentlig bringe et smil på royalisters læber. På papiret fremstår Chiara og Christian nemlig som et ‘match made in heaven’. De unge mennesker er jævnaldrende og begge ved at uddanne sig. De deler samme interesser indenfor musik, film og sport, og begges forældre kender hinanden godt.

Om forældrene har været med inde over en fremtidig trolovelse, eller der blot er teenage-følelser mellem det unge par, vides ikke.

Foto: Prinsesse Maria Chiara de Bourbon / Gettyimages